Lalatović presrećan - Zvezda ima budućnost!

Autor: Beta Beta
nedelja 03.05.2015.
19:49
Izvor: Beta

Još više od nove pobede u Superligi, trenera Crvene zvezde Ne.enada Lalatovića raduje činjenica da može sve više da se osloni na svoje najmlađe i najtalentovanije prvotimce.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da ga osim današnje pobede nad Radom raduje i to što je šest mladih fudbalera nastupilo za njegov tim na utakmici.

"Sve kada se sabere i oduzme, bili smo bolji za ova dva gola i zasluženo pobedili. Raduje me što Zvezda ima budućnost i što je utakmicu završila sa šest igrača do 19 godina. Čestitam im na igri, za nas je svaka pobeda jako bitna", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Zvezda je kao domaćin pred praznim tribinama lako savladala Rad sa 2:0, u 26. kolu Super lige.

Lalatović je istakao da je utakmica bila teška, s obzirom na to da je Rad, prema njegovim rečima, najprijatnije iznenadjenje prolećnog dela prvenstva.

"Prvih pet minuta nije bilo kako treba, a njihova šansa nas je prodrmala i počeli da igramo kako Zvezda i treba, agresivno, uz posed lopte. Dali smo golove iz prve dve šanse, imali smo još nekoliko prilika i prvo poluvreme smo zasluženo vodili 2:0. Rad je pokušao da nas ugrozi u drugom poluvremenu, ali smo se dobro branili", kazao je Lalatović.

Zvezda će u narednom kolu gostovati Čukaričkom na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 05.05.2015
15:51

Pa kakve to ima veze sa Lalatovicem? Mladi su dobili sansu samo zato sto nismo imali novca za pojacanja. Videcemo do kada ce promocija mladih igraca biti praksa u Zvezdi. Sva pojacanja koja smo doveli su losija od nasih igraca,a ta pojacanja je Lalatovic trazio. Zato podrska upravi na promociji mladih igraca,a Lalatovicu otkaz zbog pogresnih pojacanja i ocajne igre.

avatar
STRELAC
Monday, 04.05.2015
18:33

Treba ih zadrzati ,2-3 godine i nece biti problema ni titula ,ni LS.

avatar
Amar Zo
Sunday, 03.05.2015
22:31

Sjajna generacija mladih igraca