Lalatović: "Ostaviću Zvezdi 10-12 miliona evra"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 11.05.2015.
15:56
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi trener Crvene zvezde osvrnuo se na drugi deo sezone, kaže da je drugo mesto u ovom trenutku realnost za njegov tim.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je predala titulu Partizanu, a Nenad Lalatović juče nije bio zadoljan učinjenim na poslednjoj utakmici protiv Čukaričkog koju je tim sa Banovog Brda rešio u svoju korist.

Reklo bi se da je u ovom trenutku Nenad Lalatović bliži odlasku sa Marakane nego ostanku, a danas je sumirao utiske sa jučerašnje utakmice, ali i iz cele sezone.

"Iskren sam, naša realnost je drugo mesto i da to nije neuspeh. Neću mnogo da pričam sada, da sačekamo kraj sezone, tada ću otvoreno govoriti o svemu, u detalje

Od kad sam došao, radio sam najviše i na svoju štetu, a najviše za dobrobit Zvezde. Niko od mene nije tražio titulu, govorili su da je pred gašenjem, bankrotom i da sam dovedem da pronađem i gurnem mlade igrače. Izabrao sam Jovića, Ristića, Grujića i Rajkovića, koji nije branio. Jednog dana kad Lalatović ode iz Zvezde ostaviće na stolu 10 do 12 miliona evra. To nije uradio niko u poslednjih 15 godina, jer da su drugi radili kao ja klub ne bi bio u ovakvom minusu. Pokazalo se da Zvezda može biti u plusu. Prodajte igrače koji nikada nisu odigrali sekundu seniorskog fudbala i imaćete novac. Prvi sam koji je skupio hrabrost da ubaci decu i tvrdim uradio sve što je klub od mene tražio."


Lalatović ima ugovor sa Crvenom Zvezdom do kraja ove sezone, kaže da mu je mirna savest.

"To više nije toliko ni bitno, jer je meni savest mirna i to je najvažnije. Sačekaću kraj sezone i istinu neću sakriti, ona će izaći na videlo."

Kaže i da bi odbranio titulu skoro sigurno da je Uprava dovela igrače koje je on tražio.

"Odbranio bih titulu milijardu odsto. Mogu život da dam. Ja sam im i sada dao spisak igrača koji mogu da donesu titulu, ali neću sad o imenima, jer traje sezona. Da sam ja pre godinu dana napravio tim ja bih u ovim okolnostima odavno otišao sa klupe.

Posle ove sezone, u mojoj trenerskoj karijeri više se neće desiti da ne bude kako ja hoću i kako tražim. To je jedino sigurno
", rekao je Nenad Lalatović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bora majstor
Tuesday, 12.05.2015
07:20

navijac sam vase konkurencije ali svaka cas za ucinjeno dosad , dobar trener i zvezda bi mnogo izgubila njegovim odlaskom ali to je srpski fudbal a u njemu zna se ko odlucuje nazalos . i zato smo mi sad tu de jesmo i sve dok se ne rascisti sa kriminalcima i lopovima nema nam pomoci a cehove ce i dalje placati treneri.

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 12.05.2015
18:27

Reci da si se šalio...ovo za dobar trener i svaka čast...

avatar
piramida
Tuesday, 12.05.2015
06:42

kao sto je govorio najbolji fudbaler svih vremena u ovom delu Evrope, Zvezda mora da se odluci da li ce praviti mlade igrace ili titula! ne moze se oba istovremeno i mnogo je bolja, i meni je drago, prva opcija. to je pravilo u bilo kom poslu.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 12.05.2015
15:58

upravo tako, pravis mlade igrace i prodajes zadrzavas kostur ekipe i kontinuitet rezultati ce doci sami po sebi.

avatar
Zvezda do Tokija
Monday, 11.05.2015
23:44

Od tih 12 miliona Zvezda ce dobiti 1 a menadzeri 11 tako da si ih dzaba uvodio.

avatar
Zarko
Monday, 11.05.2015
19:08

nazalost, otkrili ih zahavi i ramadani, pa ce tako oni i pokupiti zaradu, za te klnce se znalo i pre nego sto je dosao lalatovic.

avatar
Bata
Monday, 11.05.2015
17:29

Ima se može se,izgleda da je glavni sponzor

avatar
Vanja Grubač
Monday, 11.05.2015
17:06

Odakle ti lova frajeru?Inače bi mogao da ih poneseš?Smešno.

avatar
Amar Zo
Monday, 11.05.2015
16:53

Svaka cast , nije nam doneo titulu ali je promovisao mnogo i mladih igraca sto ce po klub biti bolje

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 12.05.2015
18:25

Nema tu igrača za više od 500 000 u najboljem slučaju.Ni pod razno.

avatar
The Real Man
Monday, 11.05.2015
16:23

Ovaj izgleda na spisku imao Ronalda, Mesija, Fabregasa, Ibrahimovica... verovatno i neke defanzivce kad je toliko siguran da bi odbranio titulu.

avatar
noname
Monday, 11.05.2015
16:19

jos samo Orlandic veruje ! :D:D

avatar
Boba-Manchester
Monday, 11.05.2015
16:12

Jaoooooooo ti ih ostavio, ajde cuti covece!nBas je Rajkovic doveden ovde da bude vecna rezerva. U ovakvoj konkurenciji bilo je prirodno da svi mladi igraju ove sezone. Ne dizi rejting na osnovu niceg!

avatar
Don Silvio
Tuesday, 12.05.2015
16:01

Da je Rajkovic branio proslu sezonu, a realno je treba braniti, sad bi vise vredeo na trzistu a zvezda bi te sezone sigurno primila manje golova. Bajkovicu je isticao ugovor, nije imalo logike da brani igrac koji sigurno odlazi jer na njemu nema zarade. Al sve sto nema logike desava se samo kod nas. Mislim svaka cast Bajkovicu na svemu, al Rajkovic je u tom momentu bio ravnopravna konkurencija i trebao jeda dobije sansu iz dva razloga mladji je treba mu iskustva i na njemu moze da se zaradi