Lalatović: "Previše grešaka i propuštenih šansi"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.05.2015.
21:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović kazao je da su njegovi izabranici napravili previše grešaka u duelu sa Čukaričkim i da su primljeni golovi posledica loše igre u odbrani i propuštenih prilika.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u derbiju 27. kola Jelen Superlige na Banovom Brdu posle čega su uvećali i bodovni zaostatak za Partizanom na osam bodova.

Crveno-beli su tokom prvog dela igre odigrali odlično ali su posle nekoliko propuštenih prilika primili gol u nadoknadi i time praktično izgubili utakmicu.

"Prvo poluvreme smo odigrali jako dobro, imali dve stopostotne šanse ali je protivnički golman sjajno branio" rekao je Lalatović.

U nastavku susreta Čukarički je bio mnogo bolji rival a strtateg crveno-belih konstatovao je da su loše reakcije u odbrani i propuštene prilke u prvom delu praktično prelomile utakmicu.

"Napravili smo mnogo individualnih grešaka, primili smo golove iz neverovatnih grešaka, a kada se tako greši, a ne iskoriste se šanse, zna se šta sledi. Čukarički je bio bolja ekipa i zasluženo je pobedio" istakao je Lalatović i dodao,

"Imamo još tri kola do kraja, trudićemo se da osvojimo što više bodova" zaključio je trener crveno-belih.

U narednom kolu Crvena zvezda dočekuje kragujevački Radnički 1923 a potom je do kraja šampionata čekaju dueli sa OFK Beogradom i lučanskom Mladošću.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 11.05.2015
18:31

Opet nismo igrali dobro,a za to je kriv trener. Odlazi Lalatovicu i vodi igrace koje si doveo,Parkera,Gavrica,Cvetkovica,Andjelkovica. Da si mogao doveo bi jos polovnjaka,a nasu decu ne bi ni gledali. Sva sreca pa nema para.

avatar
postmanns
Sunday, 10.05.2015
23:27

Ih bre Lalo,listam portale da li si otisao i poveo Terzu i predsednika (ne znam kako se zvase jer je marginalan) i ostale clanove uprave a vi ste jos tu...ajde ujutro kada se probudim jedno iznenadjence,ciri bu-ciri ba i nema vas,otisli ste svi.

avatar
Bata
Sunday, 10.05.2015
23:24

Samo ti ostani tu gde jesi

avatar
Sunday, 10.05.2015
23:05

Cuka zasluzuje da bude druga ... kada se ne bi gurala ova propala Zvezda od strane Terzica i Karadzica i nasem fudbalu bi svanulo

avatar
Делија_момак
Monday, 11.05.2015
09:05

Чука треба да буде прва. То кажем као Звездаш. Не трећа, не друга, него прва јер људи играју најлепши фудбал у Србији.

avatar
Patrick Bateman
Monday, 11.05.2015
10:02

Cukaricki zasluzuje da bude prvi.

avatar
postmanns
Sunday, 10.05.2015
23:01

Lalo ti,Andjelko,Stojanovic,Cvetko,Gavric i jos buljuk njih polako da se pokupite da idete kuci...postujem te kao Zvezdasa ali niti si ti trener za Zvezdu niti su oni igraci za Zvezdu.Mada,generalno,problem na kraju nije ni u tebi,ti si dao sigurno maksimum od sebe,kada odes uprava ce opet ostati,oni koji su najaktivniji i najradosniji u prelaznim rokovima,jer nije im bitan uspeh,bitne su im pare i koliko ce procenta od koga uzeti.Dok je tako,nema boljitka u nasem fudbalu,mozemo mi sve svaljivati na Toleta,to je vise smesno,ako ste nesposobni,odete kod gazde Cuke i pitate coveka:Kako trenirate,kako dovodite igrace,kako placate,kako se radi u oml skoli,ovo je vise sramota sta se radi sa klubom,sramota i zalosno

avatar
Sunday, 10.05.2015
22:30

Čuka je imala više šansi. NIje stvar u individualnim greškama i propuštenim šansama, to se dešava, ali dobra igra Zvezde se ove sezone nije desila ni jednom. Čuka je bolja, želim joj sreću u evropi.

avatar
Zvezdas od rodjenja
Sunday, 10.05.2015
22:20

Lale otupio si Zvezdu sa Cvetkovicem i Andjelkovicem jer gorih od njih u Jelen Superligi nema. Gavrica i Parkera bolje i da ne spominjem.

avatar
Кун
Sunday, 10.05.2015
21:42

Prvo ti majstore vidi koliki problem u glavi ima taj sto je pustio Antica, oterao Dzonija, a doveo Andjelkovica, mozda si i ti taj, nemam pojma. Cestitam na tituli grobarima, normalnim i realnim grobarima.

avatar
Pera Zambula opet
Sunday, 10.05.2015
23:26

Hvala na cestitkama, retkost je to cuti od delija ali hvala od srca...Sto se tice krivca sto Zvezda gubi titulu nadjite je gde i jeste u vasiem rukovodstvu, u Terzicu, Covicu koji vas unistavaju...Lalaltovic i igraci nisu krivi za nista jer ovo je njihov maksimum. Realno ovo je tim koji nije skup i mlad je, cak je Cukaricki jaci dosta od vas ako ne i od Partizana ali nije mogao da zatvori toliko utakmica kao vi i mi :)