Krkić "Orao" već od oktobra?!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.09.2014.
17:28
Izvor: Sportske.net

Španski internacionalac Bojan Krkić lako bi mogao da zaduži reprezentativni dres Srbije u narednih mesec dana pošto su mediji u Holandiji došli do informacije da je napadač Stouka baš po ukusu Dika Advokata.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Mnogi su pre imenovanja Dika Advokata verovali da je Srbiji potreban iskusan strateg koji će zamisli Siniše Mihajlovića pretvoriti u dela na način koji bi "Orlovima" omogućio da u isto vreme izbore i plasman na EP u Francuskoj.

Smatralo se da Advokat neće praviti veće promene i stvari menjati iz korena ali je već sada jasno da Holanđanin ima svoje zamisli koje želi da sprovede u delo.

Kako sada stvari stoje, a o tome uveliko pišu i mediji u Holandiji, Dik Advokat pokušaće da reši problem neefikasnosti u nacionalnom timu Srbije tako što će privoleti Bojana Krkića "Orlovskom" jatu.

Dobro je poznato da je momak koji poseduje španski pasoš odbio da igra za Srbiju jer je verovao da će u redovima "Španske Furije" uspeti da izgradi reprezentativnu karijeru ali je posle samo jedne odigrane utakmice u "A" selekciji aktuelnog prvaka Evrope ostao na margini.

Mediji u Holandiji preneli su saznanja medija u Srbiji da se Krkiću smeši promena reprezentativnog dresa ali su priču začinili podatkom da je Dik Advokat spreman da napadača Stouka privoli u jato "Orlova" već do kvalifikacionih mečeva u oktobru.

Ukoliko Bojan Krkić pristane da postane deo reprezentacije Srbije papirologija bi mogla da bude jedini problem da Španac već sredinom oktobra debituje u dresu našeg nacionalnog tima ali to je svakako deo priče koji bi FSS mogao "da pogura" pred UEFA ukoliko Krkić izgovori "sudbonosno DA".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke