Kokeza ima rešenje za Partizanove probleme?

Autor: Darko Mitrović
petak 27.05.2016.
10:12
Izvor: Sportske.net, Blic

Prvi čovek FSS učiniće sve što je u njegovoj moći da se situacija u Humskoj stabilizuje posle najnovijih dešavanja na izbornoj Skupštini kluba.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Skandalozni incidenti tokom sednice Skupštine Partizana održane u utorak u Zemunu nisu ostavili ravnodušnim ni novog predsednika FSS Slavišu Kokezu.

On je ekspresno reagovao posle svega što smo videli na pomenutoj sednici i već je pozvao predstavnike obe sukobljene strane, Ivana Ćurkovića i Nenada Bjekovića da sednu za sto i zajednički reše novonastale probleme.

Kokeza je to potvrdio u izjavi za ''Blic'', a sastanak će biti održan u ponedeljak u prostorijama Saveza.

''Nikome u srpskom fudbalu nije u interesu da se ovakve stvari dešavaju u Partizanu, našem velikom klubu. Potreban nam je mir. Svi ćemo učiniti najveće napore da se uzavrela atmosefera ohladi i dovede u normalu. Siguran sam da je to u interesu i Ćurkovića i Bjekovića. Očekujem pozitivan završetak razgovora u ponedeljak'', istakao je Kokeza.

Podsetimo, juče je odlukom Upravnog odbora Jugoslovenskog sportskog društva, u Partizanu uvedena privremena uprava na čelu sa Miloradom Vučelićem, Miletom Jovičićem i generalom Radivojem Radinovićem.

Privremena uprava bi u roku od šest meseci trebalo da organizuje novu Skupštinu, a ukoliko razgovori između Bjekovića i Ćurkovića u Savezu urode plodom, možda će taj rok biti znatno kraći.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 27.05.2016
13:39

Divnog li coveka!

avatar
Šarlo
Friday, 27.05.2016
10:33

On ce da nam resava probleme, zemljo otvori se.

avatar
brekbaCh
Friday, 27.05.2016
10:16

Verujem da ce uloziti krajnji napor da dovede klub u jos goru situaciju, ako je to ikako moguce. Njegovi partijski prijatelji su sve ovo i zakuvali.