Još jedno ime na Terzićevom spisku želja

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.05.2015.
23:50
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ovih dana uveliko radi na pronalaženju kadrovskih rešenja na poziciji trenera i sportskog direktora. Od utorka se na spisku želja pojavilo još jedno ime.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Rukovodstvo fudbalskog kluba Crvena zvezda uveliko radi na pronalaženju rešenja na poziciji trenera i sportskog direktora a prethodnih dana bilo je dosta licitacija na tu temu.

Kada je u pitanju naslednik Nenad Lalatovića u igri se nalaze Miodrag Božović, Dragan Okuka, Milovan Rajevac i Milorad Kosanović, s tim što je poslednji navedeni za prsa ispred ostalih.

Za mesto sportskog direktora konkurišu Vladimir Jugović i Mitar Mrkela a njima se na spisku želja priključio i Vlada Stošić, član Zvezdine generacije koja je pokorila Evropu.

"Nemam šta da krijem, zvao me je Zvezdan Terzić. Terza mi je ukratko neke stvari objasnio, ali i rekao da to nije priča za telefon. Složio sam se, naravno" rekao je Stošić koji boravi u Španiji.

Bivši fudbaler Majorke, Betisa i Vitorije iz Setubala tvrdi da je Zvezda i dalje najbolji "izlog" za srpske fudbalere koji žele da se probiju na evropskom tržištu.

"Zvezda je uvek Zvezda. Ali, to moraju da shvate i svi koji su u klubu, pogotovo igrači. Tvrdim, Zvezda je i dalje najbolji izlog za Evropu i najveće srpsko fudbalsko ime na svetu" kaže Stošić.

Kada je angažman u pitanju Vlada Stošić tvrdi da je još uvek rano da se govori o konkretnim stvarima.

"Ne znam kakvi su planovi čelnika Zvezde i da li bih ja mogao da se uklopim u tu priču. Naravno, i ja imam svoj način i stil rada koji ću tek da im predočim. Dakle, da skratim, kao zvezdaš uvek sam spreman da pomognem svom klubu, na ovaj ili onaj način" zaključuje Stošić.

Crvena zvezda nema sportskog direktora još od momenta kada je Zoran Stojadinović napustio klub a da li će njegov naslednik biti Vlada Stošić ostaje da vidimo u nedeljama koje slede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 20.05.2015
17:02

Stosic ili Jugovic? Meni nije bitno koji,obojica su legende,samo da nije patka...

avatar
Don Silvio
Wednesday, 20.05.2015
14:04

Ristu Vidakovica stavite za sportskog direktora

avatar
mibo$$$.
Wednesday, 20.05.2015
12:55

Stošić Juga ok,uključiti što više zvezdinih legendi,i dovesti kvalitetne igrače,a trener posle mogu biti i ja u ovoj raspaloj ligi.

avatar
Bojan Petricic
Wednesday, 20.05.2015
12:25

SLAvoljub muslin najbolje resnje

avatar
Jaric Zivadin Jare
Tuesday, 19.05.2015
23:58

Dodji Vlado i zovi Muslina !

avatar
Zvezda 91
Wednesday, 20.05.2015
00:12
avatar
gosfkcz
Wednesday, 20.05.2015
11:38

Muslina bi svi voleli da vidimo ali to nije moguce. Bio je jasan povodm toga. Hoce u Zvezdu ali da ima funkciju slicnu menadzerima u Premijer ligi. Da zna koliki mu je budzet (u nasem slucaju 0eur) i da se 100% pita po pitanju dolazaka i odlazaka igraca. To je u nasem fudbalu nemoguce tako da ostaje pusta zelja.