Mrkela se vraća u Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.05.2015.
10:52
Izvor: Sportske.net, RTS

Uporedo sa izborom novog trenera i pojačanja za narednu sezonu, u Zvezdi intenzivno rade, pre svega, na rešavanju pitanja sportskog direktora.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Ta pozicija je već dugo upražnjena u Ljutice Bogdana, a aktuelno rukovodstvo je donelo odluku da se već do kraja meseca to pitanje konačno reši.

U medijima se već pominju neka zvučna imena, poput Vlade Jugovića i Vlade Stošića, a kako prenosi RTS, sve ozbiljniji kandidat je i Mitar Mrkela, nekadašnji fudbaler Zvezde, a sada direktor mlađih selekcija u FSS.

Pomenuti izvor prenosi da je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić već obavio razgovor sa Jugovićem, da bi narednih dana trebalo da se dogodi i susret sa Stošićem, a Mrkelin adut u celoj priči bi mogla da bude činjenica da je već sarađivao sa Terzićem u OFK Beogradu, kao i da je svojevremeno u Zvezdi bio direktor Omladinske škole.

U svakom slučaju, cilj Zvezdine uprave je da se najpre izabere sportski direktor, koji bi onda imao značajnu ulogu kako u konačnom izboru novog šefa struke, tako i u angažovanju pojačanja tokom letnjeg prelaznog roka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Samo CZV
Tuesday, 19.05.2015
13:11

Nek nam Bog da sreće da se vrate dani,slavni dani naše prošlosti,pa da deca naša na Marakani raduju se svjetskoj tituli!!!!

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.05.2015
11:34

Vlada Jugović, i Vlada Stošić dva moja omiljena fudbalera iz šampionske gneracije 1991. Što se mesta sportskog direktora tiče, možda bi Mrkela bio dobro rešenje..