Jermakovič: "Nismo vežbali penale"

Autor: Beta Beta
utorak 25.08.2015.
20:22
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba beloruskog šampiona rekao je večeras da njegova ekipa nije vežbala penale jer veruje da će uspeti da eliminiše Partizan u regularnom toku revanš susreta kvalifikacija za Ligu šampiona.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Trener fudbalera BATE Borisova Aleksandar Jermakovič rekao je večeras da prednost od jednog gola uoči revanša protiv Partizana u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona nije velika ali da ekipa nije vežbala penale jer veruje u svoju igru.

"Partizan je dobro organizovana ekipa sa dobrim fudbalerima, ali verujem u našu igru i moje igrače. Gol iz prve utakmice jeste prednost, ali nije prevelika. Tokom utakmice svašta može da se dogodi i jedna sitnica može da promeni situaciju i donese pobedu. Nadam se mojoj ekipi", rekao je Jermakovič na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri beloruskog BATE Borisova igraju sutra od 20.45 u Beogradu protiv Partizana, revanš utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. BATE je u prvoj utakmici pre osam dana pobedio sa 1:0.

Upitan da li je ekipa vežbala penale uoči sutrašnjeg duela, Jermakovič je rekao da su "njegovi igrači dobro trenirali i da se ekipa oslanja na svoju igru, a da su penali pitanje psihologije". Dodao je da će obe ekipe igrati ofanzivno.

U beloruskoj ekipi igraju dvojica srpskih igrača, Filip Mladenović i Nemanja Milunović, a upitan o njihovom kvalitetu, Jermakovič je rekao da o tome dovljno govori činjenica da su obojica prvotimci. On je dodao da je crnogorski fudbaler Nemanja Nikolić doputovao u Beograd i da je u konkurenciji za tim.

Fudbaler BATE Borisova Nikolaj Signevič rekao je da je njegova ekipa spremna na borbu.

"Partizan je dobro organizovan, sli spremni smo, igraćemo žustro i najbolje što možemo", rekao je Signevič.

Sve ulaznice za sutrašnju utakmicu su rasprodate, a upitan da li se plaši atmosfere, Signevič je rekao da je od srpskih igrača slušao kako to može da izgleda, ali da je njegova ekipa i ranije igrala utakmice pred punim stadionom i da je spremna na to.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Tuesday, 25.08.2015
21:22

Niste imali potrebe da vezbate.Prolazite vi i bez penala.

avatar
D.Green4 Black&White
Tuesday, 25.08.2015
21:57

Hahahhaha Ima minimum 3 da ima damo !!!

avatar
Aca Stanojevic
Wednesday, 26.08.2015
13:45

Zivkovic 16/31 , Bozinov 58 ! 3: 0 !! nNananananaana LIga sampionaaa liga sampionaaa

avatar
Crowley
Wednesday, 26.08.2015
02:33

Mile brate a ti da prestanes da navijas za Partizan?

avatar
mileta
Tuesday, 25.08.2015
23:54

Mozda u igrici fifa world cup 2014.Treba biti realan.Nemamo mi tim ni za JSL a o grupnoj fazi LS da ne pricam.nOvi Belorusi su iskusna ekipa koja zna da igra na rezultat,tako da nemamo nikakve sanse da ih prodjemo.nNas realan domet je vreca za napucavanje u LE.nDa je uprava dovela bar dva pojacanja pred ovaj dvomec verovatno bi ih prosli.nOvako nemamo ni teoretsku sansu.