BATE još jači krenuo za Beograd!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.08.2015.
11:55
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri BATE Borisova krenuli su danas u prepodnevnim satima put Beograda, jači za još jednog važnog igrača koji im je nedostajao u prvom meču protiv Partizana.

Twitter, Bate Borisov
Twitter, Bate Borisov

Povezane vesti

Osokoljeni trijumfom od 1-0 pre sedam dana nad Partizanom, a onda i više nego ubedljivim trijumfom u šampionatu Belorusije protiv Nemana od 7-1, ekspedicija BATE Borisova otputovala je danas za Beograd, na revanš meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Jasno je da je beloruski šampion u uspomu forme, posle kraćeg kriznog perioda, a ono što ih dodatno ohrabruje, jeste činjenica da je na put u Beograd krenuo i oporavljeni Nemanja Nikolić, koji u Borisovu nije mogao da nastupi zbog povrede.

Dakle, Belorusi će u najjačem sastavu nastupiti u Beogradu, a trener Aleksandar Jermakovič je na put poveo sledeće fudbalere, njih ukupno 21.

Golmani: Artem Soroka, Sergej Černik.

Odbrana: Vitalij Gajdučik, Kaspar Hrasta, Maksim Zavnerčik, Filip Mladenović, Nemanja Milunović, Denis Poljakov

Vezni: Ilja Aleksijevič, Aleksandr Volodko, Dmitri Baga, Aleksander Hleb, Aleksander Karnitski, Nemanja Nikolić, Edgar Olehnovič, Igor Stasevič, Aleks Rios, Jevgenij Jablonski.

Napadači: Mihael Gordejčuk, Vitalij Rodionov, Nikolaj Signevič.

Podsetimo, utakmica u Humskoj na programu je u sredu od 20:45h, a sve ulaznice su još juče rasprodate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Stjepanovic
Tuesday, 25.08.2015
13:24

Recimo da je sutra praznik za sve grobare, od kad pratim PFC nisam zapamtio da je stadion rasprodan dva dana prije utakmice. To govori koliko se vjeruje u ovaj tim i kolika je pozitivna energija koja ce nadam se da opet privuce srecu na nasu stranu. Treba istaci da se sutra uveliko rjesava i buducnost naseg sportskog drustva i to treba da bude jos veci motiv a ne pritisak. Na kraju jos da kazem da nije vazno ko ce mjenjati Jevtovica i nije bitno ko ce biti spic sutra, bitno je da i navijaci i igraci zajedno kao cjelina daju sve od sebe pa sta bude. JA VJERUJEM!!!

avatar
Poznavalac
Tuesday, 25.08.2015
12:45

bice vraski tesko,los rezultat imamo iz prve utakmice..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 25.08.2015
13:26

Jeste, ako mi damo gol, u njihovoj igri se ništa neće promeniti, ali ako ga primimo, onda će biti još teže nego protiv Steaue, ali nadajmo se najboljem.

avatar
33
Tuesday, 25.08.2015
12:35

U pa dobro je, rekoh doveli Rikelmea!? :)

avatar
ManUtdSrbija
Tuesday, 25.08.2015
12:29

Sad lepo da ih zaustavite na aerodromu, za svakog pretres, ubijanje u pojam pa bar jedno 6,7 sati. Oko za oko, zub za zub. Milo za drago bre! Srecno komsije, skrcajte ih!

avatar
Tuesday, 25.08.2015
12:05

Realno, teško mi možemo da im ga uvalimo, ali ako im ga nekim čudnim slučajem i uvaljamo, teško da ga ne primimo, a ako ga i ne primimo, teško da izguramo produžetke, a ako ih i nekako izguramo, teško ćemo proći na penale... ali JA VERUJEM!