Iliev zavarao trag, Zvezdina večna želja blizu Partizana!

Autor: Milovan Longinov
petak 16.06.2017.
10:15
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Igrač otkrio da postoji veza sa Partizanom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler turskog Mersina Milan Mitrović otkrio je da je u kontaktu sa crno-belima.

On je za Žurnal potvrdio da se čuo sa čelnicima Partizana, i da će sve biti poznatije u narednim danima.

''Nema razloga da krijem, čuo sam se s ljudima iz Partizana'', rekao je Mitrović za Žurnal i otkrio detalje:

''Menadžer se čuo s rukovodiocima crno-belih, s druge strane - ja sa Nemanjom Jovšićem, nekadašnjim saigračem u Zemunu. Prija mi interesovanje Partizana, bez sumnje – velikog kluba'', istakao je Mitrović.

On je potom ispričao kako je predsednik turskog kluba stopirao njegov dolazak u Crvenu zvezdu, koja je u više navrata pokušavala da ga dovede na Marakanu.

''Zvezdan Terzić je hteo da me otkupi, predsednik Mersina nije hteo ni da čuje. Čak se i naljutio na mene: „Shvati, neću da te prodam!” Ostao sam, igrao drugu ligu: odmah sam video da je situacija loša, rukovodio sam se devizom „samo da ostanemo”, ali... Predsednik je otišao posle četiri meseca, kada smo bili u sredini tabele i... Došao je novi, pojačale su se trzavice, Brazilci su „povukli ručnu”. Kada klub tri godine ne može da registruje nove igrače, znate šta mu sledi'', otkrio je Mitrović.

Pored Partizana, Mitrović ne krije da ima i ponude od čak tri turska kluba uz napomenu da će sve biti poznatije u narednim danima.

Podsetimo, Mitrović nije jedini defanzivac koji je na pragu Humske, a više o tome čitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Saturday, 17.06.2017
22:19

Kilavi, nauci da citas.

avatar
BODJA
Friday, 16.06.2017
18:42
avatar
Čerek Republika Srps
Friday, 16.06.2017
12:37

Ne znam kakav je igrac Mitrovic, vjerovatno dobar cim ga hvale sa obe strane brda. Ali mi je nejasno kako igraci iz trece lige Turske mogu biti pojacanja za sampiona Srbije. Valjda bi da je bas toliko kvalitetan igrao u nekom losijem turskom prvoligasu,mozda gresim ali samo mi je nejasno

avatar
paok
Friday, 16.06.2017
16:04

Tacno tako, tesko da moze biti pojacanje. I ja sam misljenja da ako je dobar nije trebao igrati u takvoj ekipi i jos ispasti. Ajde videcemo kakav je ako dodje da ne sudimo prerano.

avatar
R E V O L T
Friday, 16.06.2017
16:52

Jedan komentar koji sam procitao: -Posto znam decka licno, kao celu porodicu, da kazem koju. Pre neki dan mi je njegov cale rekao da su ga nasi kontaktirali, ali da je tesko izvodljivo, ima dosta ponuda iz Turske I neku iz Belgije. Cela porodica sjajni ljudi, porodicni domacini. Brat mu je bio pobednik nekog realitija ima samo jedan..I Milan I brat su fanatici za trening , ali fanatici. Porodican covek, zena dete, spreman fizicki kao sajla, levonog, jak u duelu, brz I skocan. Najiskrenije, mislim da je odlicno resenje. Znam da je transermarkt cista glupost u nacelu, ali pogledajte cene ostalih fudbalera Mersina I njegovu. Mersin je ispao iz lige jer je finansijski puko, vecina igraca je bojkotovala klub dok je Mitrovic ginuo iako bez plate mesecima, gazda mu nudio neke nekretnine samo da ostane u klubu jer nema da ga isplati. I jos jedan bitan detalj, dr tvorzan je prosle godine 2 puta bio u Turskoj, I jednom u Prokuplju u njihovoj porodicnoj kuci. Nudio mu odmah reprezentaciju, vrlo dobre uslove plate I transfer iz zvezde da se obezbedi. Mali je sve odbio.- Inace, sa tim istim klubom se iz druge plasirao u prvu, mislim da je i sam rekao da je zahvaljujuci igrama u Mersinu izabran i u tim prvenstva (ako sam dobro razumeo), a ostao je u tom klubu jer je imao veoma jak ugovor. Jos malo o njemu: -S obzirom da ga poznajem jos iz mladjih kategorija, u pitanju je besprekorno spreman igrac,za poziciju stopera brz i izuzetno fizicki jak i skocan.nPodrzavam apsolutno njegovo dovodjenje jer Simica iskreno nisam pratio. nnUostalom, zar i dalje sumnjamo u Ivicu?- I ja isto pitam, zar i dalje?

avatar
Friday, 16.06.2017
12:21

bolji je onaj crnogorac,ovaj igra 2.ligu i sad je on kao pojačanje za LŠ...kako da ne

avatar
Grobar77
Friday, 16.06.2017
12:12

Ma dovedi Simica bolji je!!!!!

avatar
Emperador(2018)
Friday, 16.06.2017
11:33
avatar
Partizan/Lazio
Friday, 16.06.2017
11:12

Misljenja sam da bi Djukicu vise odgovarao Simic jer je brzi i bolji na lopti,plus ima mnogo vece iskustvo u Evropi,ali Ivica zna najbolje i zasluzio je nase poverenje.

avatar
Offside
Friday, 16.06.2017
11:05

Ocajno resenje.Ovaj nije kalibar za Partizan i pogotovo Evropu,pre rizikovati sa nekim od klinaca ili staviti Cirkovica nego ovog teskog kiksera koji dalje od Mersina nije video.Verujem da ovi nasi nisu ludi da dovedu ovog i tako bace pare,jer sa njim na mestu stoperu mi Evrope videti necemo (svima ce biti jasno i zasto samo pogledajte koji klip o njemu)...

avatar
Friday, 16.06.2017
16:09

Pogledao sam i bolji je od Ćirkovića. Rizikovati sa klincima da im se upropasti karijera, da se ako pogreše stave na stub srama i da ih navijači uzmu na zub? Partizan radi pametno s mladim igračima, postepeno dobijaju šansu i ulaze u prvi tim, to je pravi način i zbog njih i zbog kluba.

avatar
R E V O L T
Friday, 16.06.2017
17:11

Kakav crni Cirkovic, decko je toliko nekvalitetan da je to strasno...

avatar
Navijač Partizana
Friday, 16.06.2017
11:01

Ne ne ne njega, Simića!

avatar
R E V O L T
Friday, 16.06.2017
10:18

Told you:-D Ni Popovic nece doci kod nas, decko bi malo da se otisne preko. Dobar dan. Moje ime je Partizan. Ja sam Šampion!!!

avatar
Ponos Srbije
Friday, 16.06.2017
10:57
avatar
R E V O L T
Friday, 16.06.2017
15:01
avatar
NS 1 0 8
Friday, 16.06.2017
11:06

ЗАВАРАО ТРАГ!