Iliev konačno otkrio jedno ime! Dogovor je veoma blizu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.06.2017.
10:17
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Navijači Partizana su sve nestrpljiviji po pitanju pojačanja, sportski direktor je do sada bio veoma tajanstven, ali prvi novajlija je već na vidiku i Iliev to više ne krije.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Dugo je Ivica Iliev pokušavao da sakrije od javnosti svoje planove za aktuelni prelazni rok, ali bar kada je jedno ime u pitanju, tu više nema šta da se krije.

Pisali smo u protekla dva dana, crnogorski reprezentativac Marko Simić je najpre bio jedan od dvojice kandidata za upražnjeno mesto štopera crno-belih, zajedno sa Milanom Mitrovićem iz Mersina, ali je onda postalo jasno da su se crno-beli odlučili za Simića i da će do kraja nedelje pokušati da sa njim ozvaniče saradnju.

Sve je to ipak bilo na nivou nezvaničnih informacija, ali je onda sportski direktor Partizana Ivica Iliev i definitivno potvrdio da su pregovori u toku.

''Blizu smo dogovora sa Simićem. Još nije gotovo, ali...'', jasna je poruka Ilieva u izjavi za današnji ''Žurnal''.

S obzirom da će Simić prekosutra napuniti 30 godina, možda se poklopi da uz rođendan proslavi i transfer u Partizan, gde je svojevremeno i počeo karijeru u mlađim kategorijama, ali ga je u seniorskoj konkurenciji put odveo na mnoge druge strane.

Proteklog vikenda je nastupio za selekciju Crne Gore u pobedi nad Jermenijom (4:1) i u tandemu sa Stefanom Savićem je obavio odličan posao.

Poslednji klupski angažman imao je u ruskom Rostovu, a prethodno je igrao i za BATE Borisov, gde je ostavio najbolji utisak, zatim u Kajzeriju, Hapoelu iz Tel Aviva...

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 14.06.2017
17:32

Dobar igrac,jako dobar posao Partizana. Mislim da se odlazak Blekija nece ni primetiti,jeste da Simić ima 30 godina ali i nije doveden da bi se na njemu zaradile neke pare nego da uradi ono sto se od njega očekuje a to je da donese mir i stabilnost u poslednju liniju. Po mom misljenju odlican posao Partizana, Čestitam komšije

avatar
Burazer
Wednesday, 14.06.2017
13:23

Nije lose. Iskusni stoper u Ostojica, u zameni mlade nade.

avatar
Salone
Wednesday, 14.06.2017
13:04

Kanta od igraca.

avatar
R E V O L T
Wednesday, 14.06.2017
10:24

To za potpis na rodjendan bi bilo jako lepo, a nemanju mihajlovica treba da bude sramota zbog ove poslednje izjave, prodajte ga pri svakoj prvoj boljoj ponudi!

avatar
mile stojkovic
Wednesday, 14.06.2017
11:10

Kakva izjava?sta je izjavio?

avatar
R E V O L T
Wednesday, 14.06.2017
14:51

Da mu se vec ide, da je hteo da ide i na zimu, a bio je i onaj drugi deo koji nije tacno prenet, ali i ovo je dovoljno da iziritira.

avatar
paok
Wednesday, 14.06.2017
11:26

Sta je rekao, nisam nasao njegovu izjavu.