Hoće li se igrati za vikend?

Autor: Miloš Marković
petak 06.03.2015.
10:14
Izvor: Sportske.net

Vremenske (ne)prilike stavljaju znak pitanja iznad fudbalske lopte u Srbiji.

foto: Srđan Bulatović
foto: Srđan Bulatović

Povezane vesti

Sneg i kiše koje su se sručile na Srbiju ugrozile su održavanje sportskih manifestacija, pre svega odigravanje fudbalskih mečeva u zemlji.

Sistem je pred padom.

Tek što je krenuo nastavak prvenstva, tek što su se stvari 'zahuktale', postoji ozbiljna šansa da se ode na kratku pauzu u prvenstvu.

Naime, crveni alarm u većem delu Srbije, te obilne padavine i velike količine kiše i snega kojeg u određenim delovima zemlje ima i do 20, 30 santimetara, podigli su alarm.

Komesar Prve lige Srbije Branko Stojaković nije optimista.

„Ne bih da prejudiciram, ali sve sluti na odlaganje.“, rekao je za Sport, stavivši sumnju na odigravanje 16. kola drugog ranga takmičenja, planiranog za vikend.

Situacija u Jelen Super ligi podjednako je alarmantna, ali u Zajednici Superligaša za sada ne razmišljaju o odlaganju. Ipak, konačna i definitivna odluka će se znati u toku dana, potvrdio je Branislav Delić.

„Za sada ne razmišljamo o otkazivanju neke od utakmica u subotu. Ako se nevreme pojača moraćemo da sačekamo i vidimo, ali tokom dana ćemo svakako doneti odluku o tome da li se igra 18. kolo ili ne.“, istakao je prvi operativac Zajednice.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke