Hoće li ''Grobari'' pokrenuti novu peticiju?

Autor: Darko Mitrović
subota 03.01.2015.
10:58
Izvor: Sportske.net

Kraj protekle godine u Partizanu je bio prilično buran, stigla je nova uprava, onda je iznenada nekome palo na pamet da smenjuje trenera Marka Nikolića, ali se na kraju ispunila želja navijača. Međutim, od njihove druge velike želje izgleda da neće biti n

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ismail Beko Fofana je svojevrsni fenomen u Partizanu. Odavno se nije dogodilo da fudbaler koji je imao tako mizernu minutažu, zadobije tako veliko poverenje navijača crno-belih.

Podsetimo, u anketi na zvaničnom sajtu Partizana, upravo je tamnoputi napadač dobio ubedljivu većinu od strane navijača, koji su ga proglasili najboljim fudbalerom kluba iz Humske u 2014. godini!

Međutim, kako sada stoje stvari, ni ta ogromna podrška navijača neće biti dovoljna Fofani da na proleće pridobije poverenje trenera Marka Nikolića.

''Sport'' tim povodom navodi da je uprava odobrila slanje Fofane na jednogodišnju pozajmicu, a kao njegova nova stanica se pominje - Kina. U tom slučaju će verovatno ključnu ulogu odigrati novi potpredsednik Ljubiša Tumbaković, koji je već najavio da će pokušati da ostvari neke vidove saradnje sa Kinezima.

Podsetimo, ostankom Petra Škuletića, postalo je jasno da Fofana neće moći da se nada boljem statusu ni u drugom delu sezone, pogotovo ukoliko i Lazović ostane. Kojić se oporavio od povrede, Marko Nikolić je i njemu u finišu jesenjeg dela sezone davao prednost u odnosu na Fofanu i nema sumnje da će tako biti i na proleće, kada Kojić bude potpuno spreman.

Prema tome, ''Grobari'' su uspeli, između ostalog i peticijom, da utiču na ostanak trenera Marka Nikolića, ali se rastanak sa njihovim ljubimcem na terenu neminovno bliži...





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 03.01.2015
12:32

ako ne od Lazovica (mada mislim da je bolji i od njega) , od Kojica je sigurno bolji

avatar
Par Kečeva
Saturday, 03.01.2015
18:40

Drugačiji je on tip igrača od Lazovića,a od Kojića je bolji tri puta.Dok je nama ranka stojića i sličnih,nagledaćemo se mi još Kojića i Luka u Partizanu.