Hadžibulić prvo pojačanje OFK Beograda

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.06.2014.
20:34
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

U danu kada je OFK Beograd imenovao novog šefa stručnog štaba klub sa Karaburme promovisao je i prvo pojačanje za nastupajuću sezonu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

OFK Beograd imenovao je u sredu Dejana Đurđevića za novog-starog šefa stručnog štaba a u istom danu na Karaburmi je promovisano i prvo pojačanje u igračkom kadru.

Prva lasta letnjeg prelaznog roka je Sead Hadžibulić, prekaljeni napadač koji je u prethodnoj sezoni pojačao Jagodinu a onda bez odigranog meča produžio ka Nišu u ekipu Radničkog.

"Sead Hadžibulić je profil igrača koji smo tražili. Pravo pojačanje za OFK Beograd i s obzirom da je fenomenalan igrač i dobar momak, verujemo da će mladi igrači iz naših redova imati pravu osobu pored sebe na koju će moći da se ugledaju" rekao je sportski direktor "Romantičara" Ardijan Đokaj.

Korpulentni napadač rođen je 30 januara 1983. godine a u bogatoj karijeri nastupao je za više domaćih klubova među kojima su Novi Pazar, Javor, Hajduk, Jagodina i Radnički Niš, a u inostranstvu je branio boje Glorije, Apolonije, Valznije, Bese i Tampines Roversa.

"Hvala na lepim rečima, verujem da ću se lako uklopiti i da ću se brzo snaći. Na mladima je da se dokazuju, a ja ću svakako biti tu da im pomognem na najbolji način svojim iskustvom" kazao je Hadžibulić na promociji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke