''Švaba'' ponovo na klupi OFK-a!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.06.2014.
16:57
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Dejan ''Švaba'' Đurđević danas je i zvanično promovisan u novog treenera OFK Beograda. On se tako vratio u klub u kome je i stekao trenersku afirmaciju.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Na jučerašnjoj sednici Upravnog odbora OFK Beograda jednoglasno je doneta odluka da se za novog trenera ''Romantičara'' umesto Zlatka Krmpotića izabere Dejan Đurđević, a zvanična promocija je obavljanja danas, u prisustvu novog sportskog direktora Ardijan Đokaj, koji mu je poželeo dobrodošlicu na Karaburmu.

"Poželeo bih dobrodošlicu novom šefu stručnog štaba, drago mi je što se vraća u svoju kuću. Razmatrali smo o rešenjima na duge staze i o treneru koji zna da radi sa mladim igračima.

Lako smo došli do rešenja, zadovoljni smo njegovim angažovanjem i malo je reći da ima 1000 razloga zbog čega smo se odlučili baš za Dejana Đurđevića'', izjavio je Đokaj.

Đurđević je izrazio zahvalnost ljudima u klubu na ukazanom poverenju, uz zadovoljstvo što se vratio na Karaburmu.

"Čast mi je i zadovoljstvo što se vraćam u OFK Beograd. Povratak mi je i satisfakcija stare saradnje, a cilj mi je da nastavim gde je prethodnik stao, kako u radu sa mladim igračima, tako i u rezultatskom smislu. Takođe sam zahvalan i predsedniku Zvezdanu Terziću na ukazanom poverenju, ali i svima u klubu'', poručio je Đurđević, koji će prozivku igrača za početak priprema obaviti 25. juna.













Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke