Grof na mukama - Dvojica prvotimaca 'otpala' za duel sa Čukom?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.10.2016.
09:32
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović najverovatnije neće moći da računa na dvojicu prvotimaca za duel sa Čukaričkim.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije za vikend će biti nastavljeno takmičenje u domaćem šampionatu, a jedan od najinteresantnijih mečeva mogao bi da bude onaj koji se igra na našem najvećem stadionu.

Čukarički ne zauzima poziciju na tabeli koja odgovara kvalitetu ekipe sa Banovog Brda i teško da će Crvena zvezda imati lagan posao u susretu sa "Brđanima", posebno ako se uzme u obzir zdravstveni biltet šampiona Srbije.

Još uvek se čeka na izveštaj lekara o povredi Mihaila Ristića koji je juče povredio mišić u susretu mladih reprezentacija Srbije i Slovenije, a novi problem predstavlja odsustvo Huga Vieire.

Portugalski internacionalac se taman oporavio od povrede skočnog zgloba a sada zbog stomačnog virusa ponovo nije u trenažnom procesu i najverovatnije neće konkurisati za duel sa Čukaričkim.

Trener Miodrag Božović već je počeo da uigrava tim sa Predragom Sikimićem i oporavljenim Petrom Orlandićem što je još jedan pokazatelj da Portugalac koji je od početka sezone odigrao 9 utakmica i postigao 6 golova najverovatnije neće igrati u nedelju.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog zakazana je za 16. oktobar od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Voja
Thursday, 13.10.2016
22:53

Kakva bolest Viere to je Bozovicevo remek delo da bi mu igrao Sikimic, odnosno socijalna ustanova Crvene Zvezde je u punoj funkciji.

avatar
Povratak kralja 4 2
Wednesday, 12.10.2016
17:59

Kakve muke kad su ovo dva pojačanja za zvezdu :D

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 12.10.2016
10:04

Какве муке кад смо за ову лигу прејаки и да играмо са другим тимом.