Fudbaleri Superlige počastvovani Muslinovim pozivom, raduju se duelu sa Amerima

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.01.2017.
15:29
Izvor: Beta

Fudbaleri iz Super lige rekli su danas da im je pozivom u B reprezentaciju Srbije pripala velika čast i da im je selektor Slavoljub Muslin pružio priliku da steknu novo iskustvo.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Selektor Muslin je u Staroj Pazovi okupio igrače iz srpskog prvenstva koji će činiti B reprezentaciju na prijateljskoj utakmici protiv SAD.

"Velika mi je čast što sam dobio poziv selektora, koji mnogo prati našu ligu. U njoj ima mnogo talentovanih igrača koji imaju potencijal za A reprezentaciju. Ponašanjem i igrom želim da se odužim za to", rekao je fudbaler Partizana Marko Jevtović novinarima.

Jevtović je kazao da su svi igrači u procesu priprema za prolećni deo sezone, a da im u San Dijegu sledi dobra provera.

"Čeka nas dobra ekipa, koja će biti bez samo nekoliko igrača iz nacionalnog tima. Ovo će biti jako dobra provera na velikoj sceni za sve nas, ko može da odgovori toj težini utakmice", kazao je Jevtović

Nikola Maraš iz Rada je rekao da je dobro što će ekipa imati mnogo više vremena za treniranje i uigravanje, nego što je to bilo na prošlom okupljanju.

"Imamo više vremena za uigravanje i upoznavanje nego na prošlom okupljanju i mislim da će biti i bolji rezultat. Nismo u takmičarskom ritmu. Mnogo bi bolje bilo da je okupljanje u redovnom terminu, ali šta da se radi, takva je situacija. Nadam se da ćemo da ti maksimum i dobro se pokazati u San Dijegu", rekao je Maraš.

On je kazao da će igračima mnogo značiti što će u Americi moći da treniraju po lepom vremenu.

"Ovde ne možemo ni da treniramo kako treba, imali smo velikih problema. Kod mene na Banjici smo 10 dana trenirali po ledu. Tamo će nam, na toplijem, biti bolje i to me veoma raduje", kazao je Maraš.

Marko Gobeljić je rekao da mu je čast što je na spisku i za drugo okupljanje B reprezentacije Srbije.

"Velika je čast biti deo reprezentacije. Verovatno sam igrama to i zaslužio. Nadam se boljem rezultatu nego u Kataru", rekao je Gobeljić.

On je zadovoljan polusezonom sa Napretkom, ali i svojim igrama u kruševačkom klubu.

Gobeljić je kazao da Muslin ima drugačiju taktiku od klubova Super lige, ali je istakao da se nada da će se igrači dobro spremiti za selektorove zahteve.

Jedan od iskusnijih u timu, fudbaler Novog Pazara Enver Alivodić rekao je da mu je poziv u B reprezentaciju veliko zadovoljstvo.

"Ovo je za mene možda i najveće iskustvo do sada. Nadam se da ću opravdati očekivanja. Poznajem skoro sve igrače i mislim da ćemo se brzo uklopiti. Svi smo u pripremama već 10-ak dana i nadam se da ćemo spremno dočekati utakmicu", rekao je Alivodić.

Odbrambeni fudbaler Vojvodine Vladimir Kovačević naveo je da je ponašanjem i zalaganjem zaslužio novi poziv selektora.

"Pred nama je lepa priča. Idemo u Ameriku da odmerimo snage sa tom reprezentacijom. Pružiću maksimum i trudiću se da to odradim na najbolji mogući način", kazao je Kovačević.

On je dodao da ekipa na prošlom okupljanju za Katar nije imala mnogo vremena za pripremu i da sada ima dovoljno da ekipa u SAD izgleda bolje.

Utakmica između Srbije i SAD igraće se u nedelju u San Dijegu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke