Okupila se reprezentacija Superlige, Muslin brani Lalatovića

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.01.2017.
14:16
Izvor: Beta

Selektor Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv SAD dobra prilika da fudbaleri iz Super lige steknu iskustvo, ali i zasluže poziv u A tim.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri iz domaće Super lige okupili su se danas na pripremama za prijateljsku utakmicu protiv selekcije SAD, 29. januara u San Dijegu.

"Ne treba da budemo strogi prema njima. Veoma je važno da se pokažu u pravom svetlu, ali to ne znači da ih u suprotnom ubuduće neću zvati. Svako ima pravo na grešku. Svakako je da će imati šansu da neki dobiju poziv i za A reprezentaciju", rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Selektor je naveo da njegov stručni štab prati sve igrače iz Super lige i da su mu svi dobro poznati, a posebno oni koji su bili na prvom okupljanju B tima i utakmici protiv Katara, koju su izgubili sa 0:3.

"Ovaj deo je pomaganje klubovima i igračima. Ovo nisu najbolji fudbaleri koje imamo, ali su najbolji koji igraju u Srbiji. Trebalo bi da vidimo kako će igrati na drugačijem nivou nego u svojim klubovima", kazao je Muslin.

Na okupljanje su došli svi osim Srđana Plavšića i Filipa Manojlovića iz Crvene zvezde, koji će se priključiti ekipi posle prijateljske utakmice koju imaju u svom klubu.

Među igračima nema nikoga iz Čukaričkog, ali je Muslin najavio da će oni ubuduće biti u B reprezentaciji.

"Bilo je problema i svi su skočili na Nenada Lalatovića, a on nema veze s tim jer on nije bio trener kad su to odlučili. Čukarički je zamolio da ne daje igrače za ovo okupljanje i tu nema nikakvih problema, biće ih na nekom drugom", rekao je selektor.

Utakmica između B reprezentacija Srbije i SAD igraće se u nedelju u San Dijegu, a Muslin je kazao da će promeniti formaciju i igrati u sistemu 4-3-3.

"Poslednju protiv Katara smo uzeli sistem iz A reprezentacije, ali ima malo vremena na uigravanje, a igrači u klubovima imaju drugačiji sistem igre", kazao je Muslin.

Prema informacijama koje ima, selekcija SAD će igrati skoro u punom sastavu.

B reprezentacija će zbog lošeg vremena trenirati samo jednom dnevno do odlaska u SAD.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 23.01.2017
16:09

Koje igrače Čukaričkog? Admini jel smem da napišem bilo kakvu kritiku Ožegovića, ili ćete opet brisati?

avatar
nenadnenad1234
Monday, 23.01.2017
15:45

Ovo najbolji igraci koji igraju u JSL? Pazi ovako FSS je proglasio Kljajica za najboljeg golmana u zimskom periodu (po meni nije) i bilo je logicno da se nadje na spisak, ali nije. Najbolji strelci u JSL (ne racunam Leonarda koji je Brazilac i Bjedova koji je otisao u Belgiju) se ne nalaze na spisku (Djurdjevic, Stojanovic, Bojovic, Sikimic,...), plus nema jos pojedinih igraca koji svakako treba da se nadju pre nekih. Znaci lepo priznajte da je ovo spisak igraca koji trebaju da se prodaju, nego jos malo da im se nabije cena, a ne da mazete oci.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
15:24

Nema nikakvih problema? Da li je Vojvodina isto mogla da racuna na takav tretman? Eh, ta naknadna pamet, i ti vasi arsini i standardi, ko vas ne zna...