FK Partizan - Ko je Vučeliću pomrsio račune?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.09.2016.
09:23
Izvor: Sportske.net

Još jedan pokušaj da se Skupština FK Partizan održi i da klub iz Humske dobije novog predsednika bio je neuspešan, a kandidat aktuelnog rukovodstva "pao" je na jednom čoveku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan nastavlja da funkcioniše pod vođstvom privremenog rukovodstva pošto je u sredu propao još jedan pokušaj da se održi vanredna Skupština na kojoj bi bio izabran novi predsednik.

Kada je aktuelno rukovodstvo prethodne nedelje zakazalo Skupštinu za 14. septembar i predložilo Milorada Vučelića za predsednika, činilo se da je Nenad Bjeković izgubio trku i da je pozicija prikupila većinu potrebnu da izgura svog kandidata.

Pisali smo, međutim, juče ujutru, situacija je bila takva da niko sa sigurnošću nije mogao da tvrdi šta će se dogoditi na Skupštini, a dogodilo se nešto slično što i prethodna dva puta, s tim što je ovoga puta izbegnuta bruka viđena u maju tekuće godine.

Ukoliko se osvrnemo na sve ono što se u sredu popodne događalo u SC "Partizan - Teleoptik" možemo da konstatujemo da aktuelno rukovodstvo ni pored promena delegata nije uspelo da obezbedi kvorum za održavanje Skupštine, a samim tim nije ni moglo da se glasa o predloženom dnevnom redu i tačkama koje je sadržao.

Zarko Zecevic
Foto: Beta/BranislavBožić/Ds

Opozicija predvođena Nenadom Bjekovićem odlučila je juče popodne da neće prisustvovati Skupštini i da će svoju borbu nastaviti pred sportskim i sudskim organima, pa je u SC "Partizan - Teleoptik" stiglo ukupno 32 delegata, jedan manje od onoga što je potrebno za kvorum.

Čuli smo od Miloša Vazure da je aktuelno rukovodstvo moglo telefonski da obezbedi kvorum, ali je prava istina da se juče u Zemunu čekao bivši predsednik Zoran Popović koji je odlučio da bez ikakve najave ne dođe na Skupštinu!


Kako bi javnost imala uvid u to ko je juče došao na Skupštinu i bio spreman da glasa o tačkama koje su bile predviđene dnevnim redom, predstavljamo vam spisak starih (18) i delegata koji su promenjeni pred održavanje sednice (14).

18 STARIH: Branko Rašović, Ivan Ćurković, Nedeljko Kostić, Gordan Petrić, Žarko Zečević, Željko Sabljić, Snežana Petrović, Olga Perić, Aleksandar Stepanović, Dragan Paskaš, Zoran Rajić, Miroslav Ćurguz, Milorad Gligorijević, Milan Obućina, Dragan Trailović, Svetomir Tanasković, Dragan Đurđević i Nikola Stevanović;

14 NOVIH:
Dragan Obradović, Dragan Velanac, Ivica Iliev, Nemanja Jovšić, Goran Arnaut, Milorad Nikolić, Vladimir Vuletić, Stevan Kostić, Radovan Radinović, Vladimir Grković, Bojan Đurić, Milorad Vučelić, Miljan Šoškić i Aleksandar Vidojević;

Primetićete, najveće legende FK Partizan nisu među navedenim imenima poput Momčila Vukotića, Mustafe Hasanagića, Nikice Klinčarskog, Sava Miloševića, Ivice Kralja...

Mora se istaći da juče u Zemun nisu došla ni trojica bivših predsednika FK Partizan Tomislav Karadžić, Dragan Đurić i Zoran Popović i čini se da bi Nenad Bjeković, da nije bilo promene delegata, vrlo verovatno imao većinu prilikom izbora predsednika.

Predsednik nadzornog odbora Vladimir Vuletić juče uveče je najavio da će nova Skupština morati da bude zakazana i održana do 26. novembra pa nam ostaje da u naredna tri meseca pratimo dešavanja oko FK Partizan uz konstataciju da ovakva situacija u Humskoj svakako najmanje odgovara samom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Šumadinac
Thursday, 15.09.2016
15:55

E, pa lepo... Sami smo krivi. Kad armija navijača neće prstom da mrdne, ovako nam i treba. Umesto da se uzmu govnjive motke u ruke i rastera ova bagra!!! Oni nas gaze jer niko ne reaguje. Verujte, kada bi se okupila masa i danima protestovala, naterali bismo i vlast da nas ostavi na miru. Nikome nisu potrebni lomovi i loš publicitet zbog jednog sportskog kluba. Ali, pošto smo majmuni i dozvoljavamo im da nas gaze, oni to slatko rade. A, mi kukajmo i dalje...nSloboda za Partizan!!!!!!!

avatar
KO!
Thursday, 15.09.2016
13:53

Gordan za predsednika a vi se kupite i odlazite i skacite u provaliju preko puta!

avatar
Panic Nedeljko
Thursday, 15.09.2016
21:03

Nemoj ih slati tamo, oni nisu zasluzili nista bolje od septicke jame.

avatar
KO!
Thursday, 15.09.2016
21:09

pa to ti dodje isto haha

avatar
Thursday, 15.09.2016
10:05

Nema vise ni Soskica koji je veca legenda i od Hasanagica, i od Klincarskog, i od Milosevica, i od Kralja, NECE! COVEK da se frasira zbog poslednje bagre!!!

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 15.09.2016
09:49

Jugoslovensko političko društvo Partizan. Ako nema Partizanovih legendi u Partizanovoj Skupštini onda to više nije Partizan, a ako nema bivših sportista, onda to više nije ni sportsko društvo!

avatar
magister
Thursday, 15.09.2016
15:30

Pa naravno. To je njihov cilj. Da Partizana više ne bude. Naravno, ne odjednom, nego - korak po korak. Prvo da postave svoje ljude da vode Partizan, onda da od njega naprave takmičarski osrednji klub i na kraju, da objasne da u Srbiji ne vole to što ima veze sa SFRJ, komunizmom, partizanskom borbom i NOB, da je sve to antisrpsko... tako da će većina smatrati logičnim (za 2 3 godine) da i nije neka šteta da Partizan potpuno nestane.