Vuletić: ''Skupština najkasnije do 26. novembra''

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.09.2016.
00:02
Izvor: Beta

Predsednik nadzornog odbora Partizana Vladimir Vuletić rekao je danas da nova sednica izborne skupštine kluba može da se teorijski održi sutra, a da je poslednji datum 26. novembar.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Partizan je, nažalost, već pod privremenim merama, koje je sportsko društvo uvelo 26. maja. Statut Jugoslovenskog sportskog društva Partizan je jasan - privremene mere mogu trajati najduže šest meseci, odnosno do 26. novembra. Ako se to ne desi, bojim se da ćemo imati jednu pravno neodrživu situaciju", rekao je Vuletić novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Izborna skupština odložena je danas zbog nedostatka kvoruma, pošto se predstavnici opozicije nisu pojavili. Vuletić nije mogao da kaže šta će se tačno desiti ako klub do novembra ne dobije novu upravu.

"Ne želim da spekulišem šta će se desiti. Možda raspuštanje ove skupštine ili će Fudbalski savez Srbije u okviru svojih nadležnosti nešto uraditi? Ne služi na čast odgovornim partizanovcima nedolazak na skupštinu, ovo je put u propast", rekao je Vuletić.

On je kazao da nova sednica može biti zakazana jako brzo.

"Najkasnije 26. novembra, a najranije i sutra, ali to je samo teorijski. Nema rokova šta je najranije. Mi smo mogli i danas da imamo kvorum, ali su dvojica delegata u bolnici, a mi nismo želeli da oni svoju pravnu volju iskažu telefonom. To smo uradili u smeru kompromisa",
rekao je Vuletić.

On je istakao da je privremena uprava "veoma predana" svakoj vrsti razgovora.

''Apsolutno apelujem da se pristupi ozbiljnim razgovorima, ali sa spremnošću da se dodje do rezultata", rekao je Vuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paki89
Friday, 16.09.2016
08:33

Ko je bre ovaj covek i odkud bre on u nasem klubu i sta ce u nasem klubu i neka Vazura ???

avatar
KO!
Thursday, 15.09.2016
13:55

gospodine V#2 ti i kec i trojka zajedno sa zekicom 1 i 2 ajde idite gde vam je mesto opet ponavljam. vi niste za Partizan!

avatar
Panic Nedeljko
Thursday, 15.09.2016
09:27

Ti, Vazura, Vuelic i Curkovic idete iz svetinje.
Vi gledate samo svoje interese.zabole vas za Partizan.
Zar nije vam dosta, uzeli ste previse. Napravili ste jos vece dugove i, pitam se dal je moguce da novac koji je dosao iz UEFA i,prodaje igraca, plus procenti koji su dosli od ranije prodaje Partizanove dece, nije bio dovoljan da dug ostane bar isti.
Vuleticu idete iz Partizana i, ostavite svetinju u cast onima koji zive za nju.

avatar
Thursday, 15.09.2016
12:47

Curkovic se vec sklonio sa strane, povukao se kao najveci zec koji postoji...

avatar
Paki89
Friday, 16.09.2016
08:39

Briga njega i Vazuru za nasu svetinju oni imaju plate ogromne kao da su fudbaleri eksta klase!!! I u tome je razlika mi zivimo za klub a oni od kluba i ja tu ne bih imao nista protiv da oni rade u interesu kluba ali oni bukvalno kradu i to naj brutalnije a drzava cuti!!!

avatar
Thursday, 15.09.2016
08:12

Sve vodi ka raspustanju, nista se bitno nece promeniti ni za deset nedelja...