Dogovoren transfer - Luka Jović potpisuje do 2021?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.01.2016.
13:22
Izvor: Sportske.net

Portugalski mediji najavljuuju da bi i ova transfer saga trebalo da dobije konačan epilog u narednih par dana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je proteklog vikenda sam izjavio da nije u toku sa pregovorima oko prelaska iz Zvezde u Benfiku, pojedini portugalski mediji su Luku Jovića danas već ''preselili'' u redove lisabonskih ''Orlova''.

Naime, tamošnji ''O Žogo'' danas je preneo da je postignut definitivan dogovor da 18-godišnji napadač Crvene zvezde ove zime postane član Benfike i da će Jović sa portugalskim velikanom potpisati ugovor na pet i po godina, dakle do leta 2021. godine!

Pomenuti izvor navodi da u do konačne realizacije ostale samo formalnosti. Jovićev dolazak se očekuje u Lisabonu, kako bi najpre obavio medicinske testove, a onda stavio potpis na ugovor sa Benfikom.

Kao što je poznato, Benfika je ove zime već angažovala Ivana Šaponjića iz Partizana, Jovićevog velikog prijatelja i  saigrača iz mlađih reprezentativnih kategorija, gde su njih dvojica činili sjajan tandem.

Očigledno, to su prepoznali i u Lisabonu, pa bi srpski napadački tandem u narednim godinama mogao da bude najjače oružje Benfike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Monday, 25.01.2016
18:44

Do 2021? Pa to je za 5 godina, do tada će sazreti kao igrač i imaće 23 godine, pa ko zna da li će ga tada htjeti Benfika, jer možda ne bude imao nikakvu karijeru, svejedno je i ove sezone u drugom planu i ovo što je igrao, nije ništa pokazao. :D

avatar
Gall
Monday, 25.01.2016
15:18

Ovi nasi ih preveslase za barbiku Saponju a sad ih i komsinica prevesla za Jovica Falkaa

avatar
Monday, 25.01.2016
15:47

Zivi bili pa videli. Ja tvrdim da ce benfika na njima dvojici uzeti minimum 35 miliona evra, a vrlo verovatno i preko 40. Momci su pakleni igraci, samo sto mi ne umemo mnogo da ih cenimo. I zvezdasi i partizanovci su ocekivali od tih momaka cuda, a svi zaboravljaju da oni imaju tek 18 godina (i to jovic napunio pre neki dan, a saponjic pre pola godine).

avatar
Gall
Monday, 25.01.2016
19:47

Uporedi Mitrovica i Saponjica ko nebo i zemlja on ce da bude kao Scepovic,nema prijem lopte,nema fizicku snagu,mekan u duelu. Generalno nije bio spreman ni psihicki ni fizicki za Partizan,trebali su da ga forsiraju u Teleoptiku pa sledecu sezonu da ga prebace u Partizan,ali bez obzira sumnjam da ce od njega nesto ispasti,a Falkao je cak losiji od Saponje.

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
16:00

Al' smo ih preveslali, ubilo se. Pises kao da cemo od toga ziveti 2 godine...