Jović: "Nisam dobio ponudu Benfike"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.01.2016.
11:02
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Luka Jović negirao je da je dogovorio transfer u Benfiku ali nije odbacio mogućnost da u narednom periodu dođe do dogovora.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dugo je transfer Marka Grujića u Liverpul bio centralna tema na stadionu "Rajko Mitić" i među Zvezdinim navijačima, ali su nakon kompletiranja tog posla na red došla druga pitanja.

Napadač Crvene zvezde Luka Jović našao se u žiži zbog mogućeg prelaska u Benfiku, a portugalski mediji već su "stavili tačku" na taj transfer proglasivši omladinskog reprezentativca Srbije novim članom lisabonskih "Orlova".

"Meni niko ništa ne govori, a nisam dobio još ni ponudu Benfike. Video sam informacije, ali već mi je jasno da je posao završen tek kada se potpiše ugovor. Verujte mi, zasad me niko nije obavestio da postoji ova opcija" rekao je za "Sport" Luka Jović.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je prethodnih dana u različitim ciframa koje bi crveno-beli navodno trebalo da inkasiraju u slučaju prodaje Luke Jovića, a mladog fudbalera tek čekaju razgovori sa prvim operativcem kluba.

"Predstoji mi razgovor sa direktorom Terzićem u Kopru. Jasno je da Zvezda ima svoje planove i uslove, a meni se ne žuri i radim kao da ostajem još nekoliko godina" poručuje Luka Jović.

Zimski prelazni rok traje do 1. februara što znači da još ima vremena za realizaciju transfera ukoliko je Benfika zaista ušla u pregovore sa predstavnicima Crvene zvezde i većinskim vlasnikom prava na ugovor Luke Jovića Pinijem Zahavijem.

Papirološki gledano, Luka Jović se nalazi u vlasništvu kiparskog Apolona koji je pre više od godinu dana platio 1.4 miliona evra za 70% prava na mladog napadača, a Zvezdi će od obeštećenja prilikom transfera pripasti trećina ponuđene sume.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 25.01.2016
13:07

Sta je ovde istina, a sta zutilo?!

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 24.01.2016
15:15

Ne brini ,prodaće tebe tata Zvijezdan...

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Sunday, 24.01.2016
14:36

Ne svidja mi se ova praksa tretiranja igraca kao da su roba, niko nista ne govori samo ga proslede kad treba...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 24.01.2016
15:56

Receno je da ce Jovic biti prodan ako stigne dobra ponuda. Glupo je da ga izvestavaju kako traju pregovori da ga oslobode nepotrebnog pritiska. Kad stvar postane ozbiljna, onda ce da se pita i Jovic da li zeli da ide ili ne, tako da nece biti prodan kao roba. Pozdrav tebi.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 25.01.2016
10:12

Ima i toga brate, ali u Zvezdi je pocelo sa se radi kako dolikuje jednom tako velikom klubu.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Sunday, 24.01.2016
19:39

Ja sam stekao utisak da je on iz novina saznao i da ce mozda biti prodat i sa kim se pregovara, mozda gresim tj nadam se da gresim. A jos mi je sveze ono sa Lazovicem kada je on iz novina saznao da vise nije kapiten, nije isto ali je slicno, igraci se lose tretiraju, i to ne samo kod nas, imamo prilike da vidimo da je i u Partizanu tako, u vezi sa Zivkovicem, a kod nas je bila blaza varijanta te situacije kada se Grujic prodavao... Nadam se da se sa tom praksom prestaje...