''Čuka'' pretekla Zvezdu, sad preti i Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.02.2015.
16:26
Izvor: Sportske.net

Nova pobeda Čukaričkog u Superligi, ovog puta u Novom Pazaru! Nakon današnjeg trijumfa "Brđani" noće na trećoj poziciji ispred Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog nastavljaju sa pobedana u domaćem šampionatu. Posle startnog trijumfa u prošlom kolu nad ekipom Napretka, ''Brđani'' su slavili i u drugom prolećnom kolu, na gostovanju Novom Pazaru.

Ekipa Vladana Milojevića je danas slavila sa 2-1, pa će prenoćiti na drugom mestu na tabeli, ispred Crvene zvezde (sa utakmicom manje) i Vojvodinom.

Pred praznim tribinama, zbog suspenzije stadiona, Novi Pazar je duže imao loptu u svom posedu na današnjoj utakmici, ali je ekipa Čukaričkog bila konkretnija na terenu, stvorila više prilika i na kraju zasluženo slavila.

Poveli su domaći već u 10. minutu igre golom Radivojevića, ali je samo deset minuta kasnije izjednačio iskusni Igor Matić, možda  najbolji pojedinac u današnjoj utakmici.

Rezultatom 1-1 završeno je prvo poluvreme, a pobedu Čukaričkom doneo je Slavoljub Srnić u drugom minutu drugog poluvremena - 1:2.

Do kraja, gosti su znalački uspeli da sačuvaju stečenu prednost, osvojili sva tri boda, pa su sada na drugom mestu, imaju ukupno 34 boda, jedan više od Vojvodine i Crvene zvezde, koja u nedelju gostuje u Jagodini.

Ranije danas, odigrano je još pet mečeva 17. kola, a od 17 časova igraju Partizan i Radnički iz Niša u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 28.02.2015
17:33

Pazar i Cuka su odigrali odlicnu utakmicu. Cuka zasluzuje drugo mesto, uz malo srece i ako se lepo pojacaju, a mogu to, verujem da mogu uci u LE. Cuka je uz Partizan i Vozdovac najjaci tim u Srbiji.

avatar
Gorann
Saturday, 28.02.2015
18:59

To sto je Vozdovac zamalo pobedio Partizan ga ne svrstava u najjace timove u Srbiji. To samo govori koliko je Partizan los ove godine.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 28.02.2015
22:04

Taj jedan od ta tvoja tri najjaca kluba u Srbiji (Vozdovac) izgubio na SVOM terenu od Donjeg Srema.Znam da si ironican,ali toliko o tome koliko su Vozdovcani jaki i koliko je Milinkovic dobar trener.

avatar
Gorann
Saturday, 28.02.2015
20:21

Zvezda je jednako losa. Rezultat je realan, kao sto je bio i u Nisu proslo kolo. Mozda vam je sudija veceras ponistio regularan pogodak ali vam je zato protiv Vozdovca poklonio jedan neregularan.

avatar
Saturday, 28.02.2015
20:07

Ako je Partizan los kakva je onda tek zvezda?? Pogledaj i uporedi utakmicu Partizan - Radnicki na kojoj je Partizan prakticno oduvao Radnicki uz ponisten cist pogodak i Radnicki - zvezda u kojoj je zvezda jedva boz izvukla.