JSL - Pobeda ''Lala'', kiks Voždovca, novi uspeh Rada!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.02.2015.
15:28
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Voždovca razočarali su samo nedelju dana posle sjajne partije u Humskoj. Vojvodina savladala Lučance, Rad slavio u Čačku. Napredak bolji od kragujevačkog Radničkog, OFK poražen u Subotici.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Od popularnih ''Zmajeva'' dosta se očekivalo danas, a posle prošlonedeljnog remija (3-3) u duelu sa Partizanom.

Međutim, Voždovčani su danas na svom terenu poraženi od Donjeg Srema rezultatom 1-0, a presudio im je iskusni Darko Spalević, pobedonosnim golom u 49. minutu meča, posle centaršuta Josimova.

Od tada, domaći su imali potpunu inicijativu, stvarali su prilike, ali ni Odita, ni Džugurdić, ni Đermanović nisu uspeli sa savladaju sjajnog golmana gostiju Belića.

Istim rezultatom, beogradski Rad je slavio u Čačku protiv domaćeg Borca. Trijumf ''Građevinarima'' doneo je Nemanja Mihajlović u 32. minutu meča, a posle greške defanzivca Borca Nikole Boranijaševića.

Radu je ovo drugi trijumf u prolećnom delu sezone, a Vojvodina je upisala prvi, posle prošlonedeljnog remija sa OFK Beogradom.

Ekipa Zorana Marića je na svom terenu savladala lučansku Mladost sa 2-1. Posle prvog poluvremena bez golova, Vojvodina je sredinom drugog stigla do dva gola prednosti. Gaćinović je ''načeo'' goste u 60. minutu, da bi četiri minuta kasnije Ivanić duplirao prednost.

Nadu gostima vratio je Golemić, pogotkom iz jedanaesterca u 76. minutu, ali je Vojvodina uspela da do kraja zadrži stečenu prednost - 2:1.

U ostalim do sada odigranim mečevima, dva minimalca. Spartak je golom Ivanovića u 14. minutu savladao OFK Beograd sa 1-0, a istim rezultatom je Napredak u Kruševcu bio bolji od poslednjeplasiranog Radničkog iz Kragujevca. Pobedu Kruševljanima doneo je Ivičić u 26. minutu.

Od 14:30h igraju Novi Pazar i Čukarički, a od 17 Partizan dočekuje niški Radnički.

JSL, 17. kolo

Subota
:

Borac - Rad 0:1
Mihajlović 31.

Napredak - Radnički 1923 1:0
Ivičić 26.

Spartak - OFK Beograd 1:0
Ivanović 14.

Vojvodina - Mladost 2:1
Gaćinović 60, Ivanić 64. - Golemić 75.(pen.)

Voždovac - Donji Srem 0:1
Spalević 49.

14.30h Novi Pazar - Čukarički
17.00h Partizan - Radnički Niš

Nedelja:
15.00h Jagodina - Crvena zvezda

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 28.02.2015
16:55

Gledam utakmicu Pazar - Cuka, boga mi, jako jako interesantan i dobar fudbal.nnGledao Vosu i Mladost isto, odlicna utkamica. U ovoj ligi samo dva kluba ne igraju fudbal a to su Radnicki i zvezda realno, svi ostali su sasvim solidni.