Crno-beli u đakuziju "slavili" odluku UEFA! (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.06.2014.
23:15
Izvor: Sportske.net

Dolaskom na Zlatibor "Parni Valjak" je upalio motore i krenuo u pripremu za nastupajuću sezonu a već prvog radnog dana iz Beograda je stigla radosna vest, potvrda da će crno-beli igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u utorak su krenuli sa pripremama za nadolazeće obaveze u domaćem šampionatu ali i u sada već izvesnom nastupu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nakon sednice IO FSS u utorak je potvrđeno da će mesto Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona zauzeti Partizan.

Radosna vest zatekla je fudbalere i stručni štab Partizana na popodnevnom treningu. Uprkos jakoj kiši fudbaleri su sa velikim elanom obavili svoje obaveze a danas ih je bilo dosta.

Prvi deo treninga odvijao se kroz tehnički rad sa loptom u intervalima od 4 x 8 minuta na nivou pulsa, koji je bio određen za današnji prepodnevni trening – nešto povišena zona, ali ne previsoka. Igrači su sve ovo sproveli veoma dobro kroz dve kombinovane vežbe.

Završni deo treninga podrazumevao je igru 10 na 10 u intervalima od 4 x 5 minuta u istom intenzitetu kao i prvi deo treninga, samo sa dodatkom  i nekih taktičko-tehničkih zadataka, vezanih za prepoznatljiv način igre Partizana.

Popodne je rad pojačan dodatnim intenzitetom uz podrazumevane igre sa intervalima od 8 x 6 minuta sa jačim intenziteom pulsa i u manjim grupama igrača.

Dobro obavljen trening začinjen je rekuperacijom u spa centru hotela "Palisad" čime je na svojevrstan način proslavljen i sada izvestan nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nikolic
Foto: Partizan.rs

Zivkovic
Foto: Partizan.rs

Pantic
Foto: Partizan.rs

Lomic
Foto: Partizan.rs

Ilic
Foto: Partizan.rs

Grbic
Foto: Partizan.rs

Partizan
Foto: Partizan.rs

Partizan
Foto: Partizan.rs

Partizan
Foto: Partizan.rs

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke