UEFA obavestila FSS - Partizan igra kvalifikacije za LŠ!

Autor: Beta Beta
utorak 17.06.2014.
20:09
Izvor: Beta

Izvršni odbor FSS potvrdio je na današnjoj sednici da će Partizan zauzeti Zvezdino mesto u kvalifikacijama za LŠ kao i da će Čukarički učestvovati u kvalifikacijama za LE.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan će naredne sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok će njegovo mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope zauzeti Čukarički, saopšteno je danas nakon sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

"Takmičarski organi UEFA zvanično su obavestili FS Srbije da će, po odustajanju Crvene zvezde od žalbe na odluku o eliminaciji sa evropske scene u periodu od jedne godine zbog kršenja finansijskog fer-pleja, Srbiju u narednoj sezoni u kvalifikacijama za Ligu šampiona predstavljati Partizan", navodi se u saopštenju Saveza.

Crno-beli će takmičenje početi od drugog kola kvalifikacija.

"U okviru pomenute odluke UEFA usledila je i informacija da će predstavnici Srbije u sezoni 2014/15. u kvalifikacijama za Ligu Evrope biti osvajač Kupa Srbije Vojvodina (početak od drugog kola kvalifikacija) i, na osnovu plasmana na tabeli, Jagodina (drugo kolo) i Čukarički (prvo kolo)", dodaje se u saopštenju.

Klubovi koji će u predstojećim kvalifikacijama predstavljati Srbiju dobiće imena rivala već za nekoliko dana jer je žreb zakazan za 23. jun u Nionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke