Cirkus sa sudijama u Superligi! Nova zavrzlama!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.10.2016.
20:07
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

S obzirom na dešavanja od početka nove sezone, izgleda da u Superligi gube kompas kada je delegiranje sudija u pitanju, kao i adekvatna ocena njihovog rada.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

A da Sudijska komisija nije dobro obavljala svoj posao, pokazuje i jučerašnja informacija o kadrovskim promenama u ovom telu.

Smenjen je Miroslav Radoman, na njegovo mesto došao je Đorđe Žutić, ali ono što je mnogima odmah upalo u oči je i ostanak Dušana Mrakića, osvedočenog zvezdaša, ali ''objektivnog'', kako je sam za sebe svojevremeno govorio u medijima.

Uporedo sa ovim promenama, lučanska Mladost je obelodanila skandalozan propust nadležnih prilikom delegiranja arbitara za meč sa Vojvodinom narednog vikenda, jer su dvojica od tih sudija baš iz - Novog Sada.

Ovaj klub se oglasio i zvaničnim saopštenjem tim povodom, uz napomenu da ako se ne ispravi ovaj propust, da možda njihov tim neće ni izaći na teren.

I kada se činilo da će se ovaj problem rešiti, pojavio se novi problem. Naime, ''Mondo'' je danas preneo svoja saznanja da su sada iz Vojvodine postavili svoj uslov, a to je da se ne menja glavni arbitar Vlado Glođović iz Vrbasa i da, navodno, u suprotnom ''Lale'' ne bi odigrale ovu utakmicu?!

Biće zanimljivo videti kako će u Sudijskoj komisiji rešiti ovaj problem, a utakmica je, prema rasporedu, na programu u nedelju u 17 časova u Lučanima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Popovic
Tuesday, 11.10.2016
23:57

Mladost ucenjuje, Vosa ucenjuje...promeniti sudije, Vosa ne igra, gubi 3-0, a Mladost zbog ucene kazniti -6, pa neka se igraju!nOpcija 2) delegiraju nove sudije, mec se igra, dosude nepostojeci penal za Vosu (npr),Vosa dobije, a Mladost se cese tamo gde je ne svrbi!!!

avatar
The Real Man
Tuesday, 11.10.2016
20:35

Pa sta ako ne izadju na utakmicu? Gube 3:0 i kraj!

avatar
Žeza
Tuesday, 11.10.2016
21:38

Znači lučani mogu promeniti sudiju a Vojvodina nemože. Pa to je tebi normalno. NAPRED VOJVODINA NEDAJ NA SEBE!!!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
09:40

NE DAJ SU DVE RECI!

avatar
The Real Man
Tuesday, 11.10.2016
23:01

Lose si me shvatio, briga me ko ce da sudi kome, ali je glupo da prete time da ne zele da izadju na teren, jer nema ko drugi da izgubi osim njih samih.

avatar
paok
Tuesday, 11.10.2016
22:44

Pa koja je logika da sude sudije iz Novog Sada, jel nema neko drugi da sudi. Da igraju dve ekipe iz istog grada onda je to normalno ali ovako je malo bezveze.

avatar
noname
Tuesday, 11.10.2016
20:24

pa nema ko da sudi kad posle svake utakmice Zvezde suspenduju sudiju zbog dosudjenog penala, a posle utakmice Partizana suspenduju jednog zbog nedosudjenog penala!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 11.10.2016
20:08