Izabrana nova Sudijska komisija, smenjen Miroslav Radoman!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.10.2016.
20:20
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja FSS donete su važne odluke uoči nastavka domaćeg šampionata.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Tim povodom, Fudbalski savez Srbije je objavio saopštenje, a iz njegovog sadržaja je najviše pažnje izazvala reorganizacija Sudijske komisije.

Umesto dosadašnjih pet, ona će sada imati tri člana, među kojima nema Miroslava Radomana, dosadašnji predsednik Sudijske komisije.

Njegovo mesto zauzeo je Đorđe Žutić, a u nastavku prenosimo kompletno saopštenje iz FSS ovim povodom.

''Rukovodstvo FSS donelo je odluku o inteziviranju akcije dodele sportske opreme klubovima širom Srbije, a posle nedavnog boravka u Surčinu i Lučanima kada su mnogi klubovi iz tog regiona u skladu sa predizbornim obećanjem predsednika Slaviše Kokeze, dobili velike količine opreme i lopti, akcija se nastavlja već 18. oktobra u Prokuplju (15,00) kada će svi klubovi iz opštinskih fudbalskih saveza Blace, Prokuplje, Kuršumlija, Žitorađa, Lebane i Merošina dobiti kontigent opreme.

Istog dana, u sklopu akcije Fudbalskog saveza Srbije koja se širi Srbijom, u Jagodini će biti otvoren teren sa veštačkom travom, a pri kraju su i radovi u Bežaniji, odnosno Čačku gde će fudbal biti bogatiji za nove terene sa veštačkom podlogom.

U sklopu reorganizacije rada Sudijske komisije izabrana je nova koja će umesto dosadašnjih pet da broji tri člana, a čine je predsednik Đorđe Žutić, Mirko Simić i Milan Karadžić.

Za analitičare suđenja srpskih liga grupa Beograd i Vojvodina zadužen je Zdravko Savić a grupa Istok i Zapad Mile Gavrilović, a za komentarisanje suđenja na TV Arena Igor Radojčić. Odbor za hitna pitanja imenovao je Dušana Mrakića za koordinatora rada Sudijske komisije u ime IO FSS'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Tuesday, 11.10.2016
19:12

Nije lako biti mali pored najmanjeg kluba na svetu jer koliko god da budeš mali ne možeš ipak toliko mali biti kao zvezda :D

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 11.10.2016
07:51

Звездина доминација се наставља а они нека само плачу и кукају. Није лако бити мали поред једног гиганта.

avatar
Anderton
Monday, 10.10.2016
21:35

Dušan Mrakić :D, njegovo prezime je metafora za naš klupski fudbal.

avatar
Povratak kralja 4 2
Monday, 10.10.2016
20:37

Neviđena komedija u svetu fudbala su naše sudije, ta komisija i naš FSS. Bez Dušana Mrakića bivšeg sudije koji je priznao da je sudio za zvezdu i bivšeg člana UO crvene zvezde ne može. Radoman se toliko zaigrao u nameštanju da je izborom sudija za Mladost-Vojvodina sebi otkaz namestio. 11 kola niko ne sme da se pojavi na Areni TV da komentariše ovu lakrdiju gde sudije daju sve od sebe da zvezda pobedi i Partizan izgubi, 11 kola teških krađa, 11 kola eeej. Hvala Kokezi na ozdravljenju srpskog fudbala :D

avatar
LoleRava
Monday, 10.10.2016
21:49

Samo neka je otisao vama dragi Bogi Stepanovic....ko o cemu Partizan o sudijama...ko vas ne zna....

avatar
KO!
Tuesday, 11.10.2016
14:18

rniceva butina te pozdravlja

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 11.10.2016
07:55

Ми једва чекали са чујемо твоје мишљење ха ха ха ха.