Černišov zadovoljan bodom protiv Javora

Autor: Beta Beta
nedelja 11.09.2016.
00:00
Izvor: Beta

Trener fudbalera Spartaka Andrej Černišov rekao je današnji remi sa Javorom realan rezultat i dodao da je igra iz drugog poluvremena ono što želi od svoje ekipe.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Spartaka i Javora odigrali su danas u Subotici nerešeno 1:1 u utakmici osmog kola Superlige Srbije.

"Želim da čestitam ekipi Javora... Ne znam da li su zadovoljni bodom, ali mislim da je na kraju rezultat realan. Prvo poluvreme nismo odigrali dobro, prva utakmica pred domaćom publikom je ostavila psihološku nestabilnost. Na poluvremenu smo pričali o tome, pokušali da ih relaksiramo i sve to sproveli u delo jer je igra iz drugog poluvremena ono što smo želeli sve vreme", rekao je Černišov.

Javor je poveo u 45. minutu golom Igora Stojakovića iz slobodnog udarca, dok je bod Spartaku doneo Aleksandar Radovanović u 90. minutu.

"Teško je igrati kad primite gol na kraju poluvremena iz praktično naše dominacije u tim trenucima. Javor je dobro organizovana ekipa, igrali su čvrsto defanzivu i kad u takvoj situaciji igrate veći deo utakmice i kad date gol na kraju utakmice morate biti zadovoljni osvojenim bodom", rekao je trener Spartaka.

Trener Javora Miloš Veselinović naveo je da današnja utakmica "nije bila lepa za gledanje".

"Čestitam obema ekipama na velikoj borbi i htenju. Cela utakmica je obilovala sa puno duela, faulova i prekida. Generalno, nije bila lepa za gledanje. Mislim da je poluvreme proteklo u ujednačenoj igri, sa polušansama, a Spartak je imao veći posed lopte u drugom poluvremenu. Nismo uspeli da iskoristimo prostor koji su nam u tim trenucima ostavljali, a kazna je stigla minut pre kraja regularnog dela", rekao je Veselinović.

U naredom kolu Javor dočekuje Rad, a Spartak gostuje Čukaričkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke