"Brđani" ulažu žalbu na Lalatovićevu kaznu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.01.2017.
10:12
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički Vladimir Matijašević najavio je da će se "Brđani" žaliti na suspeziju koja je nedavno izrečena Nenadu Lalatoviću.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Samo tri dana nakon što je promovisan u novog šefa stručnog štaba fudbalskog kluba Čukarički Nenad Lalatović je saznao da na prva četiri meča prolećnog dela sezone neće moći da sedi na klupi "Brđana".

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je oštre kazne Nenadu Lalatoviću i Miloradu Kosanoviću zbog ponašanja na utakmicama 20. i 21. kola domaćeg šampionata.

Strateg surduličkog Radnika već je najavio žalbu, a isto je učinio i sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević koji se nada da će žalbena komisija imati sluha za apel "Brđana".

"Žalićemo se i probati da 'izboksujemo' ukidanje kazne. Nismo znali da mu to preti. Lalatović je došao u novi klub, potpisao za nas... Na ovaj način bi se kaznio Čukarički. U redu je da se odgovara za nešto što se desi kod nas, ali mi za ovo nismo krivi" poručuje Matijašević.

Činjenica je, međutim, da i igrač koji zaradi suspenziju u jednom klubu, a zatim promeni sredinu, mora da odradi svoju kaznu, pa rezon kojim se vodi sportski direktor Čukaričkog sigurno neće imati uticaja na konačnu odluku.

Sa druge strane, sasvim je moguće da će kazna biti ublažena jer to ne bi bio prvi put da žalbena komisija preinačava drakonske mere za kojima posežu "disciplinci" iz FS Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 03.01.2017
17:20

Чукарички је у праву.

avatar
Povratak kralja #48
Tuesday, 03.01.2017
12:35

Sudijska komisija i dalje, ni reč o suđenju Danila Grujića u Surdulici: Radnik 1-2 zvezda. Etička komisija ni reč o autogolu igrača Radnika. Lalatovića koga nisu adekvatno kaznili za sve one prekršaje kao trenera zvezde kažnjavaju sada na prvu loptu kao trenera Vojvodine jer je izrekao nepobitnu činjenicu u vezi srpskih sudija. Kažnjavaju Kosanovića jer je rekao istinu, a Terziću niko ne može da zabrani da radi. Svi sada vide ono što godinama pričam, sve organizacije FSS su u funkciji jednog kluba, to traje decenijama i dok je tako nema napretka srpskom fudbalu.

avatar
Anderton
Tuesday, 03.01.2017
11:33

Ne znam zašto se žale, smanjiće mu kaznu sigurno posle nekih izjava u poslednje vreme. Nekih o tome ko je kao on i koliko ko treba da vlada.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 03.01.2017
15:37

Da znas da treba, morao je ponovo da se javno izblamira i u Total sokeru, treba to nagraditi Hahaha Inace, ova prica Cukarickog je skroz bez smisla.

avatar
svojnasvome
Tuesday, 03.01.2017
11:30

Obicqn lesinar koji na pola godine menja klubove...fuj odvratan je....