Kosan najavio žalbu: "Hoće da me se reše"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.12.2016.
17:35
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Strateg surduličkog Radnika Milorad Kosanović najavio je da će se žaliti na odluku Disciplinske komisije FSS rekavši da je to signal kako pojedinci "hoće da ga se reše".

Betaphoto/BranislavBožić/Mo
Betaphoto/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je u četvrtak odluku o kazni za trenere Čukaričkog i surduličkog Radnika Nenadu Lalatoviću i Miloradu Kosanoviću.

Obojici su izrečene suspezije sa po četiri utakmice, a Milorad Kosanović već je najavio da će se žaliti na takvu odluku.

"Žaliću se na kaznu. Nekima smetam pa hoće da me se reše. Da će tako biti videlo se i pre utakmice protiv Crvene zvezde. Jedva su čekali da nešto kažem, pa da me suspenduju" kazao je Kosanović, a prenosi "Žurnal".

Trenera surduličkog Radnika 'disciplinci' su kaznili sa četiri meča suspenzije zbog komentara koje je dao nakon duela sa Crvenom zvezdom u okviru 21. kola Superlige.

"Ne vredi mi da se ovde tučem i to sam. Ima časnih ljudi poput delegata na utakmici sa Zvezdom Ivana Hadži Đorđevića. On je u zapisniku tačno napisao šta se dogodilo, ali nisu svi takvi. Ništa nisam rekao loše o bilo kome dok nisam isključen" dodao je Kosanović.

Odluka Disciplinske komisije mogla bi da utiče na Kosanovićev status u Surdulici, ali će čelnici Radnika odlučivati o tome da li će mu tražiti zamenu pre no što počnu pripreme za drugi deo sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #48
Saturday, 31.12.2016
12:28

Da bi voda bila mutna talog mora da ide gore. Bistra voda talogu ne odgovara. Čim je Petković izneo istinu o radu Terzića u srpskom fudbalu odmah su se stali u odbranu i počasni predsednik kluba, i predsednik, i sam generalni direktor, i sportski direktor, samo sam čekao da se i portir javi po službenoj dužnosti i da intervju u nekom sportskom listu. To je brzo ugušeno jer kad bi voda bila bistra tačno bi se videlo ko je čist, a ko prljav. Lalatović kakav god da je rekao je suštinu o srpskim sudijama i njihovom uticaju na srpski fudbal, da ne se ne prisećamo opet za šta sve nije bio kažnjen ali čim je rekao istinu FSS ga je odmah kaznio. Kosanović koliko god da voli zvezdu i da je ostrašćen nije mogao više da podnese suđenje Grujića protiv njegovog tima. On sam zna kako to ide pa ga je više bolelo što to sada njemu rade. Nakon poslednjeg skandaloznog kola SL kažnjena je čak i crvena zvezda zbog huligana ali zamislite nije sudija Grujić čak nije ni izneta pokušaj odbrane Sudijske komisije za njegov rad. Možeš jednom da pogrešiš pa i dva puta ali ne možeš svaku utakmicu da grešiš u korist jednog kluba, a da svako ko kaže istinu i ko se pobuni bude kažnjen, to nije sport, to se nekako drugačije zove, to ne može biti fudbal, to nisu pobede, to nisu trofeji, to ne smemo da priznamo nikako jer ukoliko to priznato dajemo im smisao da nastave isto. Ja ne priznajem takve pobede, nerešene, golove, a naravno ni trofeje.

avatar
Vukk
Saturday, 31.12.2016
10:58

Covek je rekao istinu, onu koju svi znaju. Zvezdu guraju sudije iz meca u mec. Iz kola u kolo se donose odluke na stetu svih klubova osim zvezde. To svi znamo, ali malo ko proznaje.