Božović: "Nije bilo rutinski"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.04.2017.
19:08
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da njegova ekipa nije rutinski stigla do pobede nad Radom u okviru 29. kola Superlige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Branilac trofeja upisao je novi prvenstveni trijumf na gostovanju Radu, ali treneru Crvene zvezde pobeda nad Radom nije delovala kao rutinska iako je ostvarena ubedljivim rezultatom.

"Nije mi delovalo tako. Nismo izgledali baš najbolje fizički, da li zbog terena, sunca ili zato što smo u sredu igrali kup... Uglavnom, nije bilo one svežine koju sam očekivao ali smo srećom dali četiri gola i u suštini sam zadovoljan. Najvažnije je bilo da uzmemo bodove jer je Rad u poslednjih nekoliko utakmica igrao jako dobro" kazao je Božović.

Crvena zvezda je u okviru pretposlednjeg kola ligaškog dela domaćeg šampionata savladala Rad na Banjici rezultatom 4:0.

Gosti su u drugom delu za osam minuta rešili pitanje pobednika golovima Ristića, Plavšića i Petkovića, a dobar posao odradio je i Stefan Milošević koji je na poluvremenu zamenio povređenog Nemanju Milića.

"U pitanju je povreda, ne znamo koliko ozbiljna ali smo ga za svaki slučaj zamenili" poručio je Miodrag Božović.

Crveno-beli su pobedom na Banjici overili prvo mesto u ligi pred početak plej-ofa, a u poslednjem kolu pokušaće da zadrže šest poena viška ili da uvećaju prednost u odnosu na Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 10.04.2017
15:24

Dobar mu sako Hahaha

avatar
Sunday, 09.04.2017
21:50

pobedio SNS na izborima a nece Zvezda !? ... pa dajte ljudi , vec je recemo da cemo svi ziveti mnogo bolji kada Zvezda bude prvak u fudbalu i kosarci ... sta je ? malo vam 250 evra mesecno ? ... kakvi ste nezahvalni ... pitajte Terzu i Covica kako je njima ...

avatar
Sunday, 09.04.2017
19:22

Nije bilo dovoljno što se Rad sklanjao nego je i sudija Bojan Nikolić morao da zataškava neke situacije na utakmici. Presmešna je cela utakmica, Luković je zaslužio crveni karton ali nije smeo da ga dobije jer sledi Večiti derbi. Igrača koji leži na zemlji je pukao po nogama iz sve snage, tukli su do 0:2 i on i Frimpong i bez prekršaja i bez kartona, a celu utakmicu smeje. Smej se, smej, samo se smej.

avatar
miki1108
Sunday, 09.04.2017
21:37

Moze im se. I u derbiju da se dobije pomocu sudije i extra. Dosta je Partizan namestao,doslo je vreme da i Zvezda da radi sta hoce.

avatar
Monday, 10.04.2017
08:46

Ovakvih bolesnika je na svim glavnim pozicijama u fudbalu i državi i zato Partizan koji je jedini pošten klub u SL ne može napred, a ovi ostali što nameštaju mogu jadni samo da plaču kad ih napune u Evropi i da idu kući pre kraja utakmice. Videli smo u Evropi ko namešta u prvenstvu i kupu. zvezda 10 godina ne može da uđu u grupu, 10 godina se poigravaju evropski timovi sa njom. Nema tamo srpskih sudija, niti zvezdinih satelita da se sklone.