Dvoje povređenih reprezentativaca u snoubordu u stabilnom stanju, treća na operaciji

Autor: Beta Beta
ponedeljak 24.07.2017.
16:02
Izvor: Beta

Dvoje od troje članova srpske snoubord reprezentacije, koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći u subotu, su u stabilnom stanju i lekari očekuju da će sledeće nedelje biti prebačeni u svoje matične gradove, dok je Hana Piščević podvrgnuta operaciji na Voj

Epa/Anthony Anex
Epa/Anthony Anex

Povezane vesti

Snoubord reprezentativci Srbije Hana Piščević, Jelena Ignjatov i Filip Filipović smešteni su u bolnicu 22. jula, nakon što su povređeni u saobraćajnoj nesreći na autoputu, do koje je došlo kada je njihov kombi sleteo sa puta i udario u ogradu. 

Danas su povređene koji su u bolnici u Sremskoj Mitrovici obišli ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik Skijaškog saveza Srbije Vladeta Radivojević. 

Direktor bolnice Živko Vrcelj informisao ih je da su oba pacijenta hospitalizovana u toj ustanovi u stabilnom stanju i da će naredne nedelje biti transportovani u matične gradove. 

Jelena Ignjatov ima kontuziju glave i dislokaciju vratnih pršljenova a Filip Filipović polomljena četiri rebra i lopaticu desne ruke.

"Treći povređeni reprezentativac Hana Piščević je u ovom trenutku u operacionoj sali na VMA i po završetku operacije ćemo obavestiti javnost detaljnije", navodi se u saopštenju Skijaškog saveza Srbije.

Kako se dodaje, povređeni su u razgovoru sa ministrom i predsednikom saveza pokazali zavidan moral i želju da se što pre vrate u trenažni proces.

Ne propustite