''Svi kao jedan'' - Kada će u Humskoj opet ovako?

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.05.2020.
11:35
Izvor: Sportske.net

Jedan od razloga zbog čega još nećemo moći da gledamo ovakve scene u Humskoj jesu i mere u borbi protiv pandemije, ali Partizanovi problemi su brojniji...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Dugo smo već bez fudbala, tračak nade pojavio se početkom treninga fudbalskih ekipa, kako u Srbiji, tako i širom Evrope, ali po svemu sudeći još dugo ćemo morati da čekamo na prepoznatljivu fudbalsku atmosferu na stadionima.

Narednih meseci gledaćemo fudbal bez publike, pred praznim tribinama, a kada su u pitanju navijači Partizana, njih sigurno hvata velika nostalgija kada se prisete ovakvih scena, kao od pre skoro 10 godina, kada su crno-beli u grupnoj fazi Lige šampiona ugostili Arsenal.

Londonski klub je tada trijumfovao sa 3:1, golovima Aršavina, Šamaka i Skilaćija, a jedini gol za Partizan postigao je Kleo u 33. minutu iz penala.

Ipak, ono čega se pristalice crno-belih najradije sećaju iz te večeri jesu prepune tribine i prelepe scene kakve Partizanu već dugo nedostaju.

Da ne bude zabune, igrao je Partizan od tada dosta važnih evropskih mečeva sa velikim brojem navijača, poput onog jesenjeg protiv Mančester junajteda u Ligi Evrope, ali podele među organizovanim navijačima crno-belih poslednjih nekoliko godina kvare utisak, pogotovo kada je u pitanju domaća scena.

Što je najgore, nema nagoveštaja kada bi u Humskoj navijači ponovo mogli da zagrme ''svi kao jedan'', kao te septembarske večeri u Humskoj.

Partizan je tada nastupio u sastavu: Stojković - Stevanović, Lazevski, Jovanović, Krstajić - Petrović (od 69. minuta Milan Smiljanić), Medo, Tomić (od 58. minuta Stefan Savić), Saša Ilić - Boja (od 83. minuta Iliev) i Kleo.

Arsenal: Fabijanski, Bakari Sanja, Aleks Song, Sebastijan Skilaći, Denilson, Joan Đuru, Džek Vilšajer (od 74. minuta Nasri), Tomaš Rosicki, Kijeran Gibs, Andrej Aršavin (od 83. minuta Kliši) i Maruane Šamak (od 74. minuta Vela)
.


Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ObradONE
Tuesday, 05.05.2020
13:18

Kleooo se Kleooo...

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 05.05.2020
12:50

Retko odvratn covek ovaj Stanojevic, ljiga

avatar
Nesa 77
Thursday, 07.05.2020
07:44

Pa kad nije znao da da "vadi" čovek.. Razumljivo da vam je ostao u lošem sećanju⚫⚪💪

avatar
Offside
Tuesday, 05.05.2020
12:32

Da vas obavestimo (vidimo da niste) od nastavka sezone samo 1 tribina ce da navija (Juzna Tribina) ostale 2 grupe vise nece biti na stadionu.Troglas je svakako kvario atmosferu ali takvih problema vise na nasem stadionu nece biti.

avatar
Old_school
Tuesday, 05.05.2020
16:15

Nije kvarilo. 200 ljudi ne moze da se pokvari, na koliko god grupa se podele.