Magija Bejla, nesrećni Karijus i Ronaldov ispis za pamćenje!

Autor: Stefan Matić
utorak 26.05.2020.
15:42
Izvor: Sportske.net

Sećamo se kako je Real Madrid osvojio svoju trinaestu Ligu šampiona.

Epa/Salvatore di Nolfi
Epa/Salvatore di Nolfi

Povezane vesti

Pre dve godine u Kijevu na današnji dan igralo se finale Lige šampiona. Protivnici su bili Real Madrid i Liverpul. Španski klub je tražio svoju treću titulu u nizu elitnog takmičenja, "redsi" su se uzdali u neverovatno Salaha.

Ipak, desio se Serhio Ramos. Kapiten Reala povređuje Salaha koji u 31. minutu već mora napolje. A onda je usledilo drugo poluvreme i šou Lorisa Karijusa. Klop je imao dosta poverenja u svog sunarodnika - ono je počelo da puca u 51. minutu posle 'asistencije' golmana Liverpula Benzemi.

Sadio Mane je uspeo da vrati na 1:1 samo četiri minuta kasnije a onda je rezervista Bejl napravio potez finala kada je u 64. minutu makazicama doveo svoj tim ponovo u vođstvo.

Velški internacionalac povisuje na 3:1 u 83. minutu i donosi novu titulu svom timu. Treća zaredom a trinaesta ukupno. Ovo je ujedno bio i poslednji meč Kristijana Ronalda u belom dresu.

Portugalac je osvojio svoju petu Ligu šampiona, po čemu je prvi u Evropi. Kasnije tog leta prelazi u Juventus za sumu od 110 miliona evra.
-
Baner Levandovski
-

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Sunday, 07.06.2020
13:32

Sjecam se skoro svih finala koje je igrao Real i svih namjestanja uz pomoc sudija pa i prije finala ,jedno se mora priznati Real je i tu najveci.

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 26.05.2020
17:57

te noci sam popio litar vinjaka da se utesim iako mi mama ne daje da pijem, morao sam nekako da prezivim to sto je izlizani opet osvojio trofej dok je moj idol Messi uz cips pratio finale. :D