Da se ne zaboravi, dve godine od ONE golčine Aleksandra Kolarova u dresu Srbije!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 17.06.2020.
12:14
Izvor: Sportske.net

Vreme brzo leti...

EPA-EFE/TATYANA ZENKOVICH
EPA-EFE/TATYANA ZENKOVICH

Povezane vesti

Prošlo je tačno dve godine od velike pobede Srbije na Mundijalu u Rusiji.

Dana 17. juna 2018. godine, "orlovi" su slavili protiv Kostarike rezultatom 1:0.

Koban po rivala bio je Aleksandar Kolarov koji je fantastičnim pogotkom iz slobodnog udarca u 56. minutu savladao nemoćnog Kejlora Navasa.

Usledila je žestoka borba koju su izabranici Mladena Krstajića na kraju ipak dobili.

Nažalost, do nije pomoglo Srbiji da se dokopa druge runde Mundijala pošto su usledili bolni porazi od Švajcarske, potom i Brazila.

Baner

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 17.06.2020
12:51

Period od postavke Muslina, pa sve do smene Krstajica je jasan dokaz da u Srbiji tesko mozes da budes selektor, jer je prosto nemoguce da sve zadovoljis.
Kod Muslina budes prvi u grupi, kolko tolko imas koncept, imas skoro pa startnih 11 (samo je bilo pitanje ko ce ti igrati treceg stopera dal Vukovic, dal D.Tosic, ili neko treci), ali ljudi su nezadovoljni, traze smenu, jer covek ne zove Sergeja, Ljaljica (tek pred kraj ga pozvao prvi put), u napad mu je igrac koji greje klupu u Njukaslu (tada engleski drugoligas),...

Smenis Muslina, dovedes Krstajica, na SP od 23 igraca svako bi zvao sa tog spiska bar 20, uradimo sta uradimo i covek ostane na klupi, nema veze.
Pocinju LN, pocinju klasicni sukobu u reprezentaciji. Igraci su nezadovoljni, jer boze vide da ce masa biti uz njih.
I pored svega mi nekako budemo prvi u LN, polako se kristalise tim, ostajemo neporazeni u Nemackoj i Portugalu, ali opet kako u napad da ti igra spic Fulama, a ne buduci clan Reala, zasto ti je Rukavina desni bek, zasto ne igras 3-5-2,... i kad smo poklekli i u Ukrajni poslali tim koji su "novinari i narod" sastavili svi znamo kako smo prosli.