Zvezdin odgovor Partizanu: ''Toliko smo mali da nam na finale LŠ dođe 5.000 navijača!''

 • Autor: Milovan Longinov

 • 14. februar 2017.

 • 15:10

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Nastavlja se rat!

Zvezdin odgovor Partizanu: ''Toliko smo mali da nam na finale LŠ dođe 5.000 navijača!''
Foto: VK Crvena zvezda
Vaterpolo klub Crvena zvezda nastavio je "rat saopštenjima" sa Partizanom (odgovor crno-belih pogledajte OVDE), istakavši da nema nameru da vređa večitog rivala, kao što radi druga strana, a da o radu rukovodstva kluba najbolje govori činjenica da je za samo tri godine osvojena Liga šampiona.

Iz Zvezde su drugi put reagovali posle zahteva Partizana da mu se pomogne u teškom finansijskom momentu, tako da se rat saopštenjima nastavlja.

Saopštenje vaterpolo kluba Crvena zvezda prenosimo u celosti:

Sa nestrpljenjem smo očekivali odgovor naših sportskih prijatelja iz Partizana. Ne znamo samo da li su ga dobro pročitali i razumeli? Nismo vas nijednom nazvali (ne)prijateljima kao Vi nas, samo smo iznosili nepobitne činjenice na koje nismo dobili adekvatne odgovore u Vašem saopštenju.

Lokomotivom ste se nazvali sami u Vašim izjavama i saopštenjima! Da ste „institucija“ to niko ne spori, pa i mi sami smo rekli da smo „mali“, toliko „mali“ da nam na finale Lige Šampiona, na Vašem privatnom bazenu Banjica, dođe „samo“ 5.000 navijača, toliko „mali“ da je bazen Tašmajdan uvek bio pun kada smo igrali finala, a svima je poznato šta je to za vaterpolo. Toliko o armiji Zvezdinih navijača kojima je sve potpuno jasno, kako kažete!

Koliko smo „nesposobni“ pokazali smo time što smo za samo tri godine osvojili Ligu Šampiona krećući od nule sa petnaestoro dece koja su se pojavila na prvom treningu januara 2010. godine.

Koliko smo „nesposobni“ zna neko iz Vašeg kluba. Ko vam je doveo jednog „malog“ (pitanje da li je mali za naš sport) privatnog sponzora a sve po principu koliko Zvezdi toliko Partizanu? To je verovatno zato što ne znamo da radimo i ne želimo da pomognemo!

Možda bi moglo da se vidi koliko smo sposobni, da smo imali Sportski centar u vlasništvu, ne na 30 godina koliko ga vi imate, nego samo na upola manje, 15 godina. Možda bi i mi bili „mala Ćira lokomotiva“.

Što se tiče igrača, aktuelnih reprezentativaca, pitamo Vas, koliko ih je došlo u Partizan iz Vojvodine, Jadrana HN, Kotora u novijoj istoriji? Da ne nabrajamo!

Postojala je ideja i inicijativa da naš balon koji smo koristili postavimo na letnji bazen Banjica i tu treniramo kada su nas izbacili sa SC Milan Gale Muškatirović. Pričali smo o tome, ali ništa od toga nismo mogli da realizujemo zato što je to privatni bazen i zavisi sve od Partizana. Morali bi mi da obavimo popravke i sređujemo instalacije (na Vašem SC Banjica) kao što ste napomenuli, zato što se istovremeno ne mogu grejati zimski i letnji bazen.

Kao što smo već napisali u našem prošlom obraćanju „ko se ikad bavio vaterpolom sve mu je jasno i razumljivo“. Mi nikoga nismo vređali i omalovažavali u našem saopštenju, kao što ste to Vi uradili nama i neka vam je na čast!!!!

Uprkos tome, mi Vama ne želimo, po drugi put, kao što smo već objavili, da Vas zadesi sudbina Zvezde, jer ste potrebni Srpskom vaterpolu. Vidimo se na utakmici!!!!!!

BVK CRVENA ZVEZDA“
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari