Zvezda pravi tim za Ligu šampiona, već je stiglo sedam pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
subota 25.08.2018.
11:11
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Crveno-beli će u narednoj sezoni imati mnogo veće ambicije.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Iako je prošle sezone bila u senci Partizana koji je osvojio oba domaća trofeja, Crvena zvezda je dobila specijalnu pozivnicu za Ligu šampiona i u sledećoj sezoni crveno-beli će igrati u elitnom evropskom takmičenju.

Formiranje tima je uveliko u toku, a kako prenose ''Novosti'', Zvezda je već angažovala sedmoricu novih igrača - golmana Aleksandra Kralja, zatim Miloša Maksimovića, Borisa Popovića iz Budve, Dušana Vasića iz grčkog Vuljagmenija, Gruzina Andriju Bitađea iz Rome, Luku Perkovića sa Tenerifa i kapitena juniorske reprezentacija Kristijana Šulca iz Vojvodine.

Ali, isti izvor dodaje da u Zvezdi ne planiraju još pojačanja, već će postojećem sastavu pridodati i najtalentovanije igrače iz svog omladinskog pogona.

Žreb grupa za Ligu šampiona biće održan 5. septembra u Barseloni, a takmičenje počinje 17. oktobra.

Podsetimo, Crvena zvezda je 2013. godine osvojila titulu prvaka Evrope, ali je već u sledećoj sezoni morala u kvalifikacije za Ligu šampiona, gde je ispala od moćnog italijanskog Pro Reka i ovo joj je povratak na najveću evropsku scenu.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Saturday, 25.08.2018
13:32

Ma koja Crvena zvezda, to niko ne zna kako se taj klub tačno zove. A odakle im pare? Ko finansira takve klubove koji se stalno gase ili menjaju imena, a nema za ime šampiona, za Partizan?!

avatar
MOE28
Saturday, 25.08.2018
11:51

Ponovo ce poceti da gledaju vaterpolo iako su do juce pricali da je nebitan sport :)