Vujasinović odredio spisak juniora Srbije za SP

Autor: Beta Beta
petak 04.08.2017.
22:19
Izvor: Beta

Selektor juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović odredio je danas spisak igrača koji će igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu u Beogradu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Uradili smo sve što smo želeli. Ostalo je 13 najboljih. Ima izmena i ambicije su velike. Želimo da udjemo u osam najboljih pa da vidimo dokle možemo. Četvrtfinale će biti izuzetno teško. Najveći rivali su SAD, Grčka, Rusija, Španija, Italija, Hrvatska, Crna Gora, Madjarska, svaka ekipa može do medalje", rekao je Vujasinović, preneo je Vaterpolo savez Srbije.

Vujasinović je rekao da ne misli da će igračima biti pritisak to što igraju pred svojim navijčima.

"Imaće šta da se vidi, mnogo talentovanih igrača. Igramo pred svojom publikom i znajući ove momke mislim da im to neće biti pritisak. Naprotiv, biće to vetar u ledja", kazao je selektor juniora.

Na spisku igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo su: kapiten Radomir Drašović (Sport menadžment), Petar Tomić, Nikola Lukić, Djordje Vučinić, Marko Janković, Filip Radojević, Nikola Radonjić i Milutin Belopavlović iz Partizana, zatim Veljko Tankosić i Nebojša Toholj iz Crvene zvezde.

Tu su još i Dragoslav Filipović iz Vojvodine, Petar Velkić iz Šapca, kao i Ivan Gvozdenović koji je na koledžu u SAD.

Svetsko prvenstvo za juniore održaće se od 5. do 13. avgusta u Beogradu, u plivalištu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović".

Ne propustite