Vaterpolisti imaju motiv...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.01.2020.
19:04
Izvor: Sportske.net

Srbija nastavlja borbu za 5. mesto na EP.

VSS Aleksandra Krupanič
VSS Aleksandra Krupanič

Povezane vesti

Prošla je i utakmica protiv Španije koja je mnogo zabolela našu reprezentaciju.

Poraženi smo u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, pa ćemo nakon četiri uzastopne zlatne medalje morati da se zadovoljimo borbom za plasman od 5-8. mesta.

"Moramo da se dignemo. Motiv sigurno postoji, treba da prvenstvo privedemo kraju na pravi način. Žao nam je zbog Španije, drugačije smo želeli ali na žalost nismo uspeli. Napad nije bio na željenom nivou i kada je trebalo da prelomimo utakmicu nismo to uradili"
, ističe debitant Nikola Dedović.

Svoje viđenje dao je i Branislav Mitrović.

"Ova ekipa shodno rezultatima koje je postizala ima motiv da odigra prvenstvo do kraja na najbolji mogući način. Jednostavno samo nam je Grčka u glavi i moramo da nadjemo snage da odigramo kako dolikuje. Naravno ostaje žal zbog Španije. Odbrana je bila dominantna kao i mnogi segmenti u igri ali jednostavno u napadu nam nije išlo i šest golova je za ovakav tim malo.

Španija je odlična ekipa a mi moramo posle prvenstva da analiziramo šta nije bilo dobro. Ubedjen sam da ćemo protiv Grka svi dati sve od sebe. To je naša odlika i srećan sam što sam deo takvog tima", rekao je Branislav Mitrović.

Ne propustite