TL - Zvezda i Radnički remizirali na Dorćolu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.03.2015.
21:13
Izvor: Sportske.net

Remijem sa kragujevačkim Radničkim u pretposlednjem kolu regionalne Triglav lige za prvaka vaterpolisti Crvene zvezde oprostili su se od šansi za plasman na "fajnal-for".

Beta/VKRadnickiKragujevac/Dr
Beta/VKRadnickiKragujevac/Dr

Povezane vesti

Srpski derbi koji je večeras odigran na bazenu "11. april" na Dorćolu završen je nerešenim rezultatom 8:8 (2:3, 2:1, 3:3, 1:1) usled čega su se vaterpolisti Crvene zvezde oprostili od šansi za plasman na fajnal-for regionalne lige.

Šampion Srbije ugostio je kragujevački Radnički u okviru pretposlednjeg kola Triglav lige za prvaka a prisutni na bazenu "11. april" imali su prilike da vide uzbudljiv i neizvestan susret.

Posle vodećeg gola koji je Boris Popović postigao za Kragujevčane počela je igra po sistemu "gol za gol" a drama je trajala tokom poslednja četiri minuta pošto ni domaćin, ni gost, nisu bili u stanju da postignu pobedonosni gol.

Najefikasniji u redovima crveno-belih bili su Strahinja Rašović i Aleksandar Njegovan sa po tri gola, koliko je postigao i Srđan Vuksanović na drugoj strani.

Šumadinci se nalaze na dobrom putu da obezbede plasman na fajnal-for, dok je Crvena zvezda svoje šanse izgubila večerašnjim remijem. U narednom kolu Radnički dočekuje dubrovački Jug a crveno-beli gostuju zagrebačkoj Mladosti.

Ne propustite