Srbiju čeka ''najneprijatnija utakmica'' na EP?

Autor: Beta Beta
utorak 21.01.2020.
23:24
Izvor: Beta

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da je njegova ekipa spremna za četvrtfinalnu utakmicu protiv Španije, za koju je rekao da je najneprijatnija na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Srbija nikada nije izgubila od Španije na Evropskim prvenstvima, ali Španija ima tri uzastopne pobede i uspešnija je na Svetskim prvenstvima.

"Tako je kada igraju dva tima sa titulama. Mi prvaci Evrope, olimpijski šampioni, oni vicešampioni Evrope i sveta. Odličan tim, igraju kao dosadan vaterpolo, prepun kombinacija, nalaženja rešenja u trenutku. Većina igrača je u istom klubu što im daje mnogo prostora za uigravanje. Verujem da smo spremni za utakmicu koja je, rekao bih, najneprijatnija na čitavom turniru", rekao je Savić, preneo je Vaterpolo savez.

Vaterpolisti Srbije igraju u sredu od 17.30 u Dunav Areni protiv Španije, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Budimpešti.

"Ekipa koja nam najmanje stilom igre odgovara. Ali, igrali smo toliko puta i nadam se da i ovoga puta neće biti problema. Sigurno najzanimljiviji duel četvrtfinala. Imamo naš pritisak, hoćemo što dalje, pa je Španija tu pre ili kasnije", rekao je reprezentativac Srbije Stefan Mitrović.

Ne propustite