Šoštar i Vujasinović ponovo zajedno, ali ne u Partizanu...

Autor: Beta Beta
petak 27.11.2020.
15:08
Izvor: Beta

Proslavljeni vaterpolo golman Aleksandar Šoštar novi je sportski direktor vaterpolo kluba Novi Beograd.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kako je rekao na današnjem predstavljanju, Šoštar je u klub došao na poziv predsednika gradske opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića. On je ocenio da je taj klub sredina koja ima dobru perspektivu.

"Uslovi u kojima trenira VK Novi Beograd su jako dobri, a mislim da su nam u Srbiji potrebni vaterpolo centri. Pojavili su se Kragujevac i Šabac, što i te kako doprinosi srpskom vaterpolu", rekao je Šoštar, navodi se u saopštenju kluba.

Prvi tener biće Vladimir Vujasinović.

"Kada su pitanju treneri Vladimir Vujasinović i Aleksandar Ćirić, mislim da na njih nema potrebe trošiti reči. Imao sam prilike sa njima da saradjujem i kao igrač i nakon toga u drugim klubovima, a sve ono što treba da bude pokriveno, od mladjih kategorija pa do seniorskih, njihovim prisustvom u klubu je izvesno", ocenio je Šoštar.

Vujasinović je rekao da je VK Novi Beograd oformio prvi tim koji konkuriše za domaće trofeje i za takmičenja na evropskoj sceni.

"Uskoro nas na bazenu 11. april očekuje i organizacija Evro kupa i ponosni smo što ćemo predstavljati srpski vaterpolo i na evropskoj sceni. Osnovni klupski cilj je da formiramo jednu izuzetnu vaterpolo školu koja će, nadamo se, u bliskoj budućnosti stvarati vrhunske vaterpolo asove", naveo je Vujasinović.

Za predsednika kluba izabran je Goran Mandić, dok je Đorđe Pejčić član uprave zadužen za sportska pitanja.
-
baner

Ne propustite