SL - Drugi trijumf "Delfina", Crna Gora potopljena na "Čairu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.12.2017.
19:46
Izvor: Sportske.net

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je selekciju Crne Gore u drugom kolu kvalifikacija za završni turnir Svetske lige.

VSS/Ivica Veselinov
VSS/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Nakon ubedljivog trijumfa koji su "Delfini" pre mesec dana ostvarili nad Rumunima u Zrenjaninu, vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je i selekciju Crne Gore.

Najuspešniji tim Svetske lige savladao je Crnu Goru rezultatom 7:4 (2:0, 2:2, 2:1, 1:1) u drugom kolu Grupe A evropskog dela kvalifikacija za završni turnir pomenutog takmičenja.


Naš nacionalni tim napravio je razliku već u prvoj četvrtini i golovima Filipa Filipovića i Stefana Mitrovića trasirao put ka drugoj pobedi u grupi.

U nastavku je naša selekcija dobrom igrom u odbrani uspela da sačuva stečenu prednost, a pobeda je mogla da bude i ubedljivija da je bilo nešto više koncentracije pred protivničkim golom.

Najefikasniji pojedinci u našem nacionalnom timu bili su Stefan Mitrović, Milan Aleksić i Miloš Ćuk sa po dva gola, a jednom je pogodio Filip Filipović.

Srbija je ovom pobedom overila plasman na završni turnir Svetske lige, a na proleće je očekuju uzvratni mečevi sa Rumunima i Crnom Gorom na gostujućim terenima.

Ne propustite