SK - Srbija se nije okliznula, overen plasman u polufinale!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 14.09.2018.
20:02
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije uspela je da savlada Japance u četvrtfinalnom meču Svetskog kupa u Berlinu.

BETAPHOTO/VATERPOLO SAVEZ SRBIJE/Marcel ter Bals/Deepbluemedia/Insidefoto/MO
BETAPHOTO/VATERPOLO SAVEZ SRBIJE/Marcel ter Bals/Deepbluemedia/Insidefoto/MO

Povezane vesti

Srbija je slavila u okviru četvrtfinala Svetskog kupa u Berlinu protiv neugodnih Japanaca rezultatom 12:7 (2:3, 6:2, 3:1 i 1:1).

Danas je Hrvatska ispala od Australije što je veliko iznenađenje, a mirisalo je na tako nešto kada su Japanci poveli sa 2:0 protiv našeg tima.

Ipak, naši su uspeli da probiju led nakon početne nervoze, postigli su dva gola u drugom delu prve četvrtine, a onda su ubacili u šestu brzinu u drugoj četvrtini.

Ranđelović, Mandić, Subotić... Ređali su se dobri potezi ispred gola golmana Japana, Srbija je već hitala ka sigurnoj pobedi. Odličan je bio i Lazić koji je na kraju osvojio nagradu za igrača utakmice.

I treća deonica je bila rutina, briljirao je Mandić koji je, čini nam se, u svakom trenutku mogao da zatrese mrežu protivnika.

Poslednja deonica je donela i opuštanje ekipe Dejana Savića, postigli smo prvi gol tek pred sam kraj, ali nije bilo ni toliko bitno, prošli smo u polufinale koje igramo najverovatnije u subotu od 17 časova, a protivnik će nam biti reprezentacija Mađarske koja je takođe podmlađena za ovaj turnir.

Ne propustite