Sjajna vest, uskoro povratak Nikole Rađena!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.06.2016.
18:36
Izvor: Sportske.net

Dugogodišnji srpski reprezentativac Nikola Rađen uskoro će se ponovo vratiti vaterpolu, posle današnje odluke Suda za aportsku arbitražu u Lozani!

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kao što već znate, Nikola Rađen je pre nešto više od godinu dana suspendovan na četiri godine zbog toga što je bio poziitivan na doping testu, ali Sud u Lozani je tu odluku danas preinačio.

Kazna je prepolovljena, pa će Rađen umesto četiri, pauzirati dve godine, od čega je veći deo kazne već odradio.

''Arbitražni sud je nakon žalbe Nikole Rađena na odluku Svetske plivačke federacije (FINA), promenio prvostepenu presudu.

Ova odluka je konačna i na nju niko nema pravo žalbe, pa je sasvim izvesno da ćemo posle dve godine, ponovo gledati našeg asa u bazenima", saopštila je PR agencija "Wind Communication", koja zastupa našeg vaterpolistu.

Šta to praktično znači?

S obzirom da je Rađen bio pozitivan na kokain na doping testu posle utakmice između Srbije i Španije, 17. februara prošle godine, Rađena ćemo u bazenu ponovo moći da vidimo od 17. februara naredne godine.

U proteklom periodu, Rađen je priznao grešku, učestvovao u brojnim akcijama u kojima je govorio o štetnosti korišćenja doping sredstava, pa je sud sigurno i to imao u vidu.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Nikolic1
Saturday, 25.06.2016
00:00

Слажем се да смо у сваком сл.прејаки ,него хришћански је праштати односно зашто не бисмо пружили подршку некоме (било коме) било да је погрешио или не из било ког разлога.Ја шаљем подршку човеку ,ето не слажем се са свиме што је човек урадио ,али ко сам ја да судим.Поздрав.

avatar
Lovac Mico
Thursday, 23.06.2016
19:54

Ako je narkoman nije mi jasno kako moze da igra,il kokain nije droga

avatar
Povratak kraljaXXXIX
Wednesday, 22.06.2016
19:54

Zlato na vidiku, mada smo ionako najveća vaterpolo sila na svetu.

avatar
IgorJJ
Wednesday, 22.06.2016
18:44

Odlično, mada smo i bez njega bili neprikosnoveni!