Savić: "Očekujem spektakl u Splitu!"

Autor: Beta Beta
petak 06.04.2018.
21:58
Izvor: Beta

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić rekao je večeras da očekuje spektakl u duelu sa Hrvatskom u Evropa kupu.

VSS/UNIQA
VSS/UNIQA

Povezane vesti

"Očekujem spektakl kakav je bio u Splitu. Poslednjih godina smo zaista veliki rivali i o vrednostima svetskog prvaka ne treba da trošim reči. Siguran sam da će biti odlična utakmica, nadam se fer i koretkna. Mi jesmo veliki rivali, ali nismo neprijatelji i to treba da se zna", rekao je Savić u Rijeci.

Srbija i Hrvatska sastaće se u subotu u trećem kolu Evropa kupa, pošto su obe ekipe ostvarile pobede u prve dve utakmice.

Kapiten reprezentacije Srbije Filip Filipović je kazao da očekuje "utakmicu kao i svaku drugu".

"Utakmica kao i svaka druga. Znamo koji nam je cilj i idemo utakmicu po utakmicu. Nema sumnje da je Hrvatska najkvalitetniji rival u našoj grupi. To traži da u meč udjemo sa najvećom mogućom odgovornošću i koncentracijom", kazao je Filipović.

Dušan Mandić je naveo da Srbija želi revanš za poraz u prethodnom duelu sa Hrvatskom.

"Utakmica sa Hrvatskom je prilika da se revanširamo za poraz u Splitu. To je najvažnije. Zadovoljan sam odradjenim poslom sa Francuskom. Sigurno je da će biti naporno, treća utakmica u tri dana ali kako njima tako i nama. Mislim da smo spremni", rekao je Mandić.

Gojko Pijetlović je ocenio da će utakmica sa Hrvatskom biti najzahtevnija na turniru.

"Očekujem da bude dobra atmosfera kao uvek i da ćemo ovoga puta uraditi sve što dogovorimo u svlačionici. Šteta što nema dan pauze pred ovaj meč jer bi ekipe odmornije pokazale mnogo bolju igru. Ali, pokušačemo da zaboravimo na umor", kazao je Pijetlović.

Hrvatski selektor Ivica Tucak je rekao da sledi "svetski klasik".

"Očekuje nas svetski klasik. Znamo ko nam je rival daćemo i jedni i drugi sve od sebe pa neka bude po onoj kom opanci, a kom obojci", rekao je Tucak.

Utakmica će se igrati u subotu od 19.00.

Ne propustite