Savić: "Ne volim pauze, moram da nađem način za tenziju "

Autor: Beta Beta
petak 20.07.2018.
16:53
Izvor: Beta

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić rekao je danas posle pobede protiv Slovačke i plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Barseloni, da ne voli pauze između utakmica i da će njegova ekipa nastaviti sa jakim treninzima kako bi bila spremna za za

VSS/Marcel ter Bals
VSS/Marcel ter Bals

Povezane vesti

Srbije se plasirala danas u četvrtfinale pošto je pobedila Slovačku sa 13:5 (5:1, 3:3, 2:1, 3:0), u utakmici poslednjeg kola Grupe D.

"Bilo je oscilacija, ali idemo dalje. Znam da mnogi vole tri dana pauze, ali ja ne spadam među takve trenere. Volim tenziju i moraću da nađem način za nju i po svemu sudeći, biće to kroz pet jakih treninga. O sledećem rivalu ćemo pričati kada dođe vreme", rekao je Savić posle utakmice, preneo je Vaterpolo savez.

Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Mađarske i Holandije u utorak od 17 časova, a vaterpolista Gojko Pijetlović istakao je da njegova ekipa pauzu treba da iskoristi na pravi način, kako bi se dobro pripremila za narednu utakmicu.

"Bilo je tvrđe nego što smo mislili. Probali smo neke akcije, a ovu pauzu moramo za Mađare da iskoristimo na pravi način. Prvenstvo tek počinje. Sunce nam nije smetalo, kako nama tako i njima i nemamo pravo da se žalimo", rekao je Pijetlović.

Njegov saigrač Sava Ranđelović dodao je da je zadovoljan plasmanom u četvrtifnale i istakao je da veruje da će svi biti spremni za narednu utakmicu.

"Sreća je da sunce nije bilo jako kao u meču sa Rusijom. Tada dve četvrtine nismo mogli da gledamo. Zadovoljan sam. Svi se dobro osećamo, bolje nego u prva dva meča. Dižemo se, delujemo bolje i verujem da ćemo sledećeg rivala spremni da dočekamo", kazao je Ranđelović.

Selekcija Srbije branilac je titule evropskog šampiona.

Ne propustite