Savić: "Ne pamtim ovakvu utakmicu"

Autor: Beta Beta
petak 27.07.2018.
00:01
Izvor: Beta

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić rekao je danas da ne pamti utakmicu poput večerašnje sa Hrvatskom i da njegova ekipa mora da se oporavi i spremi za finale Evropskog prvenstva.

VSS/Marcel ter Bals
VSS/Marcel ter Bals

Povezane vesti

Srbija se plasirala u finale Evropskog prvenstva, pošto je rezultatom 9:7 pobedila Hrvatsku.

"Ne pamtim ovakvu utakmicu, iscrpljujuću. Videli ste veliku borbu. Potpuno smo pali u poslednjem delu. Vukli smo se po bazenu. Odlučio je igrač manje i odbrana. Sada da se oporavimo i spremimo za finale", rekao je Savić posle utakmice u Barseloni.

Kapiten Filip Filipović je kazao da je njegova ekipa znala kako da se ponaša.

"Klinč od samog strarta. Znali smo šta nas čeka i kako da se ponašamo. Hvala Bogu, lepo se završilo. Ako ja lažem za udarac preko vode snimak ne laže. U finalu smo, šta više da se kaže. Još korak", kazao je Filipović.

Utakmicu u Barsleoni gledao je i ministar omladine i sporta i nekadašnji kapiten vaterpolo rerpezentacije Vanja Udovičić.

"Velika, sjajna pobeda. Čestitam Dekiju i celoj ekipi. Za dva dana moramo da dokažemo svoj kvalitet i osvojimo četvrto zlato u nizu. Disciplina, požrtvovanje, kontrola igre protiv velikog rivala samo su dokaz kvaliteta srpskog tima", rekao je Udovičić.

Finale Evropskog prvenstva igraće se u subotu.

Ne propustite