Savić: "Izgubili smo glavu, zaslužena pobeda Hrvatske"

Autor: Beta Beta
subota 07.04.2018.
22:53
Izvor: Beta

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da je današnji meč protiv Hrvatske bio veliki spektakl i dodao da je njegova ekipa u drugom delu utakmice "izgubila glavu".

VSS/UNIQA
VSS/UNIQA

Povezane vesti

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da je današnji meč protiv Hrvatske bio veliki spektakl i dodao da je njegova ekipa u drugom delu utakmice "izgubila glavu".

"To je bio veliki spektakl, uživali su i oni koji se ne razumeju u ovaj sport. Prvi deo smo obeležili igrom i rezultatom. Posle smo izgubili glavu, kontrolu igre, pa je Hrvatska brzim golovima, pre svega iz kontre, uspela da se vrati i na kraju zasluženo pobedi. Nadam se da su svi uživali", rekao je Savić posle meča, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je danas u Rijeci od selekcije Hrvatske sa 7:8 u trećem kolu završnog turnira Evropa kupa i igraće za treće mesto na tom takmičenju.

"Očekivali smo da će posle naše dobre igre i brzih golova sudije uzeti stvar u svoje ruke. U principu smo dve četvrtine bili besprekorni. Ali, kada imate tri poništena gola, teško je da se igra", rekao je kapiten Filip Filipović.

Ovo je bio treći uzastopni poraz Srbije od Hrvatske, ali je Filipović istakao da se na to ne obazire.

"Čestitam im, lavovski su odradili posao. Koliko je zasluženo, to neka ocene drugi", rekao je Filipović.

Srbija će se za treće mesto u Evropa kupu boriti s Italijom.

"Protiv Italijana će biti mnogo teško, uostalom oni kroje sudbinu svetskog vaterpola", rekao je Filipović.

U finalu Evropa kupa sastaće se Hrvatska i Španija.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 07.04.2018
22:57

Mogao bi da pocnes da se obazires, Fico. I samo vi svi cutite dok se unistava baza i stozer bez kojeg nista necemo moci da uradimo, posle ce biti kasno...